Sari la conținut

Fosta soție a lui Răzvan Simion este de nerecunoscut. Cum arată după ce s-a recăsătorit!

După un mariaj care a durat 15 ani, timp în care au crescut doi copii împreună, Răzvan Simion a divorțat de Diana Simion, în 2015.

Căsnicia dintre cei doi a luat sfârșit în momentul în care Răzvan Simion a fost surprins cu cântăreața Lidia Buble, cea cu care avea o relație secretă.

La vremea aceea, apropiații cuplului dezvăluiau că relația dintre cei doi scârțâia de o bunî perioadă de timp, însă infidelitatea prezentatorului TV a rănit-o profund pe Diana.

Diana Simion a fost o prezență discretă în perioada în care a fost căsătorită cu Răzvan Simion, puține fiind evenimentele mondene la care aceasta a participat

După despărțirea de Răzvan Simion, Diana, fosta soție a matinalului, a suferit enorm, însă și-a refăcut viața sentimentală alături de om de afaceri timișorean, patronul unei cafenele din oraș.

Diana și Radu Biță s-au căsătorit în 2019 și par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, iar bruneta radiază de fericire.

Potrivit România TV, Diana și Radu au ținut secretă relația și au oficializat-o abia în 2019, iar în 2021 s-au căsătorit. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar Radu, care a scris un mesaj pe reţelele de socializare.

„Da. Suntem o familie!” a notat Radu Biță în dreptul imaginii cu aleasa inimii sale, Diana.

Sursă: Viva

Răzvan Simion: Sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza, emisiune difuzată de Antena 1, și-a deschis sulfetul și a oferit o mărturisire neașteptată.

După ce a trecut prin divorțul de mama copiilor săi și despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion spune că le este recunoscător femeilor care au trecut prin viața sa.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat. Am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau poate treptele au fost acolo, legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut, dar și pe cele pe care le-am produs. Fără ele nu puteam să ajung cine sunt astăzi. Este foarte important să le primești ca pe o lecție pe care ți-o transmite Univerul”, a spus Răzvan Simion în cadrul podcastului.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: