Sari la conținut

Fostul președinte al SUA, în DOLIU! Ce nu se știe despre moartea celei mai importante femei din viața lui

doliu in fotbal
sursa foto arhiva doctorul zilei
a murit un fost fotbalist

Ivana Trump, femeie de afaceri și fosta soție a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani. Ea a jucat un rol esențial în construirea imperiului imobiliar al lui Donald Trump și împreună au definit o eră a luxului și excesului în anii 1980.

Ivana Trump, fermecătoarea femeie de afaceri ceho-americană, a murit joi, la casa ei din Manhattan. Avea 73 de ani.

Trump, fostul președinte al SUA, a făcut anunțul anunțat trist printr-o declarație apărută în Truth Social, platforma conservatoare de socializare pe care a fondat-o.

Poliția orașului New York investighează dacă Ivana Trump a căzut pe scările casei ei din Upper East Side, potrivit a doi oficiali care cunosc problema.

Unul dintre oficiali a spus că nu există semne de intrare forțată în casă și că decesul părea să fie accidental. O purtătoare de cuvânt a biroului medical legist al orașului a declarat că va investiga decesul.

Citeste si:

Potrivit NYTimes Ivana Trump a primit aproape la fel de multă atenție din partea presei ca și soțul ei, deoarece au contribuit la definirea anilor 1980, perioadă de excese stridente în rândul elitei sociale.Trump a folosit această imagine pentru a-și clădi pentru candidatura la Casa Albă în 2016.

Ivana Trump, o femeie încântătoare

Ea a fost cea care și-a redenumit soțul „Donald”, o poreclă care a devenit un loc fix în presa tabloidă din New York, unde era o prezență obișnuită și zbuciumată. La fel de ambițioasă ca și soțul ei, îi plăcea să se laude că „în 50 de ani vor fi Rockefeller”.

În timp ce soțul ei era nepăsător și adesea nepoliticos, Ivana Trump s-a prezentat elitei bogate a orașului ca fiind fermecătoare și sofisticată, deschizând ușile către cercurile sociale exclusive pe care Trump a putut să le frecventeze ulterior.

Ea a fost mai mult decât o socialistă: deși Donald Trump se lăuda adesea cu priceperea sa unică în afaceri, Ivana Trump a jucat un rol esențial în construirea imperiului său imobiliar, care a început la scurt timp după căsătoria lor, în 1977.

Descrisă adesea ca o dependentă de muncă și obsesivă a detaliilor, ea a lucrat alături de soțul ei la câteva dintre proiectele sale emblematice timpurii, inclusiv dezvoltarea Trump Tower din Manhattan și Trump Taj Mahal Casino Resort din Atlantic City, New Jersey.

Ea a fost vicepreședinte de design interior pentru compania ei, Trump Organization, și a gestionat una dintre cele mai apreciate proprietăți ale sale, Hotelul Plaza, totul în timp ce își creștea cei trei copii.

Ivanka Trump: Mama a fost strălucitoare, fermecătoare

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară”. „Ea și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare”.

Ivanka Trump, despre care se spunea că era foarte apropiată de mama ei, a declarat într-o postare pe Instagram că are „inima frântă”.

„Mama a fost strălucitoare, fermecătoare, pasională și foarte amuzantă. Ea a fost un model de putere, tenacitate și determinare în fiecare acțiune a sa. A trăit viața la maxim – nu a renunțat niciodată la o ocazie de a râde și de a dansa”, a scris ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.