Sari la conținut

Fotografia care „i-a împins pe Prințul Harry și pe Meghan Markle să părăsească Familia Regală”, dezvăluită de un expert regal

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Imaginea care i-a împins pe Prințul Harry și pe Meghan Markle să părăsească Familia Regală a fost dezvăluită de un expert.

Fotografia aparent fericită a fost făcută la Buckingham Place în 2020 și îi înfățișează pe regretata regină, prințul William și regele Charles sprijinind o mână iubitoare pe umărul Prințului George.

Potrivit autorului regal Andrew Morton, imaginea, lansată cu doar câteva zile înainte ca Harry și Meghan să anunțe că își schimbe radical viața, a fost punctul de rupere de Familia Regală.

În cartea sa „Meghan: A Hollywood Princess”, Morton a scris: „Cuplul regal a bănuit că întreaga instituție conspira împotriva lor. După cum au văzut ei, dovezile erau peste tot în jurul lor. Codul nerostit era simplu: viitorul monarhiei era asigurat, cu sau fără Meghan și Harry”.

De ce fotografia a fost un motiv de dispută în Casa Regală

În conformitate cu tradiția, portretul îl arăta pur și simplu pe monarh cu moștenitorii săi, ca multe alte fotografii făcute înainte de acesta. Dar în spatele ușilor închise, se pare că poza a provocat o agitație între membrii familiei deja fragmentate.

Deși au existat o serie de probleme care au dus în cele din urmă la îndepărtarea cuplului de Familia Regală, Moreton crede că această fotografie a fost un „apel de trezire”, potrivit The Sun.

Morton adaugă: „Acest sentiment că, în ciuda popularității lor internaționale, ei se aflau jos pe totemul regal a fost confirmat atunci când Harry a aranjat să se întâlnească cu regina pentru o conversație între nepot și bunica la începutul lunii ianuarie”.

„În ultimul moment, întâlnirea a fost amânată. Actualul Rege a suspectat o politică internă clasică, familia sa era îngrijorată că orice ar fi fost de acord cu Regina în timpul conversațiilor informale ar fi folosit de Harry ca tactică de negociere”.

În ianuarie 2020, cuplul Meghan și Harry a anunțat că se retrag oficial din îndatoririle regale – pentru a-și împărți timpul între Marea Britanie și America de Nord.

Ducele, 38 de ani, și ducesa, 41 de ani, au declarat în declarația lor surpriză: „După multe luni de reflecție și discuții interne, am ales să facem o tranziție în acest an pentru a începe să ne creăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel