Sari la conținut

Regele Charles încalcă o nouă tradiție stabilită de mama sa, Regina Elisabeta. Marele anunț făcut cu puțin timp în urmă a luat pe toată lumea prin surprindere

Regele Charles al III-lea a preluat Castelul Windsor de când iubita sa mamă, Regina Elisabeta a II-a s-a stind din viață în luna septembrie, și este timpul să privim în viitor  la planurile de Crăciun.

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor

Anul acesta a fost anunțat mult mai devreme programul de Crăciun de la Castelul Windsor. Familia Regală Britanică se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. Regele Charles al III-lea a luat deja primele decizii și a făcut mai multe schimbări în ceea ce privește tradiția regală, potrivit publicației Hello Magazine.

Conform anunțului oficial făcut de Royal Collection Trust, decorațiunile de Crăciun de la Castelul Windsor vor putea fi admirate începând cu data de 24 noiembrie 2022 până pe data de 2 ianuarie 2023. Decorațiunile de a Palatul Holyrood vor fi pornite începând cu data de 1 decembrie 2022 până pe data de 2 ianuarie 2023.

Cum vor arăta decorațiunile din Castelul Windsor

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor, dar nu schimbă și decorațiunile care au rămas în istoria Familiei Regale. Castelul Windsor urmează să se îmbrace de sărbătoare. Bradul de anul acesta va avea peste 6 metri înălțime și va fi amplasat în interiorul Castelului. Anul trecut s-a vorbit despre ”bradul secret” al Reginei. Anul acesta bradul va fi ales de Regele Charles.

Decorațiunile urmează să împodobească bradul natural imediat ce acesta va fi amplasat. La Holyroodhouse va fi amplasat un brad mai mic, de aproximativ 4 metri înălțime. Acesta din urmă va fi pus în încăperea Great Gallery, încăpere care va fi deschisă publicului începând cu 1 decembrie 2022.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel