Sari la conținut

“Frica vinde”. Director CNN, filmat cu camera ascunsă când decide care va fi viitoarea “pandemie”!

Sursă FOTO: EVZ

Din cuprinsul articolului

În aprilie 2021, Project Veritas a lansat un videoclip în trei părți în care îl expune pe directorul tehnic Charlie Chester, recunoscând că rețeaua sa CNN „crea povești” pentru a-l scoate pe fostul președinte Donald Trump de la Casa Albă.

Potrivit site-ului Veritas, întreprinderea „investighează, dezvăluie corupția, necinstea, autoafacerea, risipa, frauda și alte comportamente greșite atât în instituțiile publice, cât și private, pentru a realiza o societate mai etică și mai transparentă”.

Proiectul Veritas, o întreprindere de jurnalism non-profit recunoscută legal, a fost creat de James O’Keefe în 2011.

Potrivit Proiectului Veritas, anumite videoclipuri au fost înregistrate în secret în timp ce Chester, director CNN, participa la întâlnirile Tinder (aplicația de întâlniri) cu o jurnalistă Veritas care lucra sub acoperire.

În videoclip, Chester afirmă că „povestea despre Covid-19 ar trebui să se apropie de sfârșit” și că CNN este pregătită să se concentreze pe „vânzarea” poveștii despre schimbările climatice și să promoveze „frica”.

Chester a mai spus: „Am încercat să fac niște cercetări despre ura din Asia, cum ar fi oamenii care sunt atacați și nu numai. O grămadă de bărbați de culoare i-au atacat pe asiatici.”

Când un jurnalist sub acoperire i-a cerut lui Chester să definească propaganda, Chester a spus:
„De exemplu, poți modela percepția unui întreg popor despre orice, în funcție de modul în care o faci. Doar forțând o poveste, pentru a ajuta ca platforma ta, știi?”

Schimbările climatice pot dura ani

Chester nu s-a oprit aici: „Poveste asemănătoare unei pandemii pe care o vom învinge până la moarte, dar aia are longevitate. Ştii ce vreau să spun? Ca și cum ar fi un sfârșit definitiv al pandemiei. Se va reduce până la un punct în care nu mai este o problemă. Schimbările climatice pot dura ani, așa că probabil [CNN]ar putea promova asta destul de mult.”

Chester a continuat: „Fii pregătit, vine. Schimbările climatice vor fi următorul COVID pentru CNN. O să ne ocupăm de asta”.

Contul personal de Twitter al lui O’Keefe a fost suspendat definitiv după ce casetele video CNN au fost expuse publicului.

Cu doar câteva luni înainte, Twitter suspendase și conturile pentru Project Veritas și Project Veritas Action.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: