duminică, septembrie 19, 2021

Alimentele fie te îngrașă, fie te mențin sănătoasă, fie te ajută să slăbești. Anumite alimente sunt esențiale atunci când vrei să ai talia de viespe. Pur și simplu ele topesc grăsimea de pe abdoment. De

exemplu, fructele de pădure te ajută să ai talia mult visată. 

Asta nu înseamnă că ele fac toată treaba. Trebuie să faci sport, să eviți sedentarismul și evident să eviți pe cât posibil dulciurile și pâinea.

Alimente care înlătură grăsimea abdominală:

Nucile. Acestea sunt o sursă bogată de acizi grași Omega 3, au proprietăți antiinflamatoare, contribuie la reglarea concentrațiilor hormonilor de stres și sunt ideale în procesul de slăbire. Chiar dacă au calorii nucile ajută la slăbit. Sunt studii care susțin că un consum zilnic de nuci ajută la eliminarea kilogramelor în plus.

Fructele

de pădure. Acestea sunt ideale pentru arderea grăsimii abdominale. Acestea conțin fibre, antioxidanți și sunt sărace în calorii. În plus, ele mențin imunitatea organismului și fac foarte bine digestiei. Deși la noi nu sunt atât de des consumate, ele se găsesc în marile magazine.

Fasole, mazăre, linte. Acestea sunt legume bogate în fibre care te ajută să slăbești foarte ușor. Explicația constă în faptul că aceste legume bogate în fibre îți dau senzația de sațietate foarte repede.

Roșii, castraveți, salată verde, țelină. Aceste legume sunt bogate în apă, iar consumul lor îți asigură senzația

de sațietate, fără să ai grija caloriilor. De aceea, de exemplu, poți pentru câteva zile, chiar săptămâni să înlocuiești mâncarea de la o masă cu o salată alcătuită din aceste legume, iar numărul caloriilor se vor înjumătății. Mai mult, aceste legume conțină o sumedenie de vitamine care îți aduc energie și te protejează împotriva bolilor. De asemenea, ele conțin și fibre care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Cerealele integrale. Fiind bogate în fibre ele îți dau senzația de sațietate. În plus, sunt bogate în crom și magneziu, minerale care ajută la arderea grăsimii de pe

abdomen.

Ultimele stiri