marți, iunie 6, 2023

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o energie mult mai periculoasă decât cea negativă. O să vă minunați, căci este vorba de energia statică, o energie foarte greoaie.

Energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică.

Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie.

Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.

Modalități care ne ajută  să scăpăm de energia statică

A merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Lidia Fecioru: Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș.

Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse ce poți face cu 5 frunze de dafin și un băț de scorțișoară. Licoarea obținută din aceste ingrediente are efecte uimitoare!

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

„E un ceai bun diuretic, pentru slăbit, la un litru de apă se ia un betișor de scorțioțoară, 5 frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic.

5 frunze de dafin și un băț de scorțișoară. Lidia Fecioru: Foarte bun pentru această BOALĂ

Și se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune ca ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Au contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până în 6 ani. Este bună pentru boala Crohn”, a declarat bioenergoterapeutul la Antena3.

Te-ar mai interesa: Semințe de mac: beneficii uimitoare pentru inimă, ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private