miercuri, septembrie 28, 2022

Fulgy, băiatul Clejanilor, îl acuză pe cunoscutul impresar din lumea muzicii de petrecere, Dan Bursuc, că i-ar fi violat sora, pe Margherita, într-o perioadă în care aceasta nu împlinise mai mult de 13-14 ani. Fulgy susține că părinții săi, cu toate că au știut, au preferat să treacă incidentul sub tăcere.

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a făcut un live, pe Facebook, în care l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe Margareta Manole, sora lui, cu ani în urmă, pe când aceasta era doar un copil.

Te-ar mai interesa: Ți-a apărut o pată galbenă în jurul ochilor? Boala...


Tatăl lui ar fi știut totul, dar nu a luat nicio măsură

Fulgy și-a început live-ul prin a anunța că, dacă „duce până la capăt” ceea ce are de spus, mai mulți milionari vor ajunge la închisoare alături de tatăl său și colaboratorii acestuia, în timp ce sora lui va obține, în calitate de victimă, despăgubiri de ordinul milioanelor de euro.

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcu Bursuc lui sor-mea”, a spus Fulgy.

Te-ar mai interesa: Cu acest medicament ieftin vindecaţi garantat infe...

Fiul Clejanilor susține că, deși ar fi știut ce s-a întâmplat, tatăl său nu a luat nicio decizie. Dezvăluirile acestuia au fost întrerupte, însă, de un echipaj de poliție care venit la domiciliul acestuia pentru a verifica dacă respectă obligațiile impuse de arestul la domiciliu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private