duminică, august 7, 2022

Cazurile vedetelor prinse la volan sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise, continuă să apară zilnic.

De data aceasta, cea care a provocat un accident fiind beată și drogată este nimeni alta decât Margherita de la Clejani. Din fericire, în urma accidentului provocat de aceasta, nimeni nu a fost rănit, însă judecătorii au luat decizia de a pedepsi aspru pe tânara vedetă.

Te-ar mai interesa: 7 sfaturi de aur: Ce să faci și ce nu trebuie să f...

Fata Clejanilor a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

La termenul de pe 29 iunie, judecătorii au dat sentința definitivă mult mai aspră decât o dăduse inițial Parchetul.

Prin urmare, condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare– Margareta Myriam Manole – a primit acum o amendă penală contravaloare a 40.000 de lei. În plus, i-a fost prelungită interdicția dreptului de a conduce mașini de la un an, cum a fost decizia în prima instanță, la trei ani.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați, în procesul în care Margherita de la Clejani a fost judecată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă.

Te-ar mai interesa: Cum să-ți ajuți copilul care suferă de ANXIETATE...

Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022′, se arată în minuta instanței.

În cazul în care Margherita de la Clejani nu va plăti amenda penală de 40.000 de lei (echivalentul a aproximativ 8.000 de euro) va ajunge, conform dispozițiilor instanței, la penitenciar timp de 200 de zile.

Contactată de FANATIK, Margherita de la Clejani a fost foarte fermă în răspunsurile pe care le-a dat la întrebările legate de condamnarea primită: „Vă rog, nu mă deranjați cu asta”.

Te-ar mai interesa: Fructele verzi care pot reduce cancerele cu peste ...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private