joi, decembrie 8, 2022

Gabriela Cristea a ajuns la spital! Vedeta a fost internată de urgență, iar în aceste momente dificile îi este alături soțul ei, Tavi Clonda.

Potrivit Capital, Gabriela Cristea a fost internată de urgenţă la ora 5 dimineaţa. Ea a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, fiind internată de urgenţă. Alături de vedetă este soţul ei, Tavi Clonda.

Tavi Clonda, soțul prezentatoarei TV, a postat pa pagina sa de socializare mai multe imagini cu Gabriela Cristea, din care se poate observa că este monitorizată de cadrele medicale.

Te-ar mai interesa: Băutura cu care Sofia Vicoveanca își curăță gâtul ...

Recent, Gabriela Cristea a împlinit 46 de ani, iar Tavi Clonda a făcut haz de nacaz și a încercat să o încurajeze cu o glumă pentru a traversa mai ușot acest moment delicat.

„Iubire, am venit la petrecerea de ziua ta. Am început totul la ora 5, nu?”, a scris Tavi Clonda.

Asta e, ce să facem?!”, a fost replica oferită de Gabriela Cristea.

Sursă: Capital

A ajuns la spital cu fata cea mare

În urmă cu două săptămâni, prezentatoarea TV a ajuns la spital cu fata ei cea mare, Victoria. Micuța avea stări de vomă și indigestie, motiv pentru care vedeta s-a speriat foarte tare. După tratament, fetița și-a revenit și au plecat acasă.

Te-ar mai interesa: Horoscop SĂNĂTATE. Mihai Voropchievici, avertismen...

Dezvăluirile au fost făcute pe Instagram, loc în care Gabriela Cristea își ține urmăritorii la curent cu evenimentele din viața ei.

„Am fost cu Victoria, care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos. În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine”, a povestit atunci Gabriela Cristea pe pagina ei de socializare.

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private