miercuri, mai 25, 2022

Gabriela Cristea este una dintre cele mai faimoase vedete din România. Prezentatoarea a dezvăluit, recent, că se confruntă de foarte mult timp cu o problemă care îi putea pune sănătatea în pericol.

Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu obezitatea, iar acum încearcă să slăbescă cât mai mult. Kilogramele în plus nu sunt o problemă de ordin estetic, ci o problemă care îți poate pune viața în pericol.

Te-ar mai interesa: Țiuitul în urechi pare să fie legat de o funcție C...

Din acest motiv, Gabriela Cristea încearcă de ceva timp să slăbească, însă recunoaște că întâmpină dificultăți și, uneori, se lovește de disperare din cauza încercărilor care nu dau rezultatele așteptate.

„Aveam obezitate de gradul 1”

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de precauție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii.

A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele”, spunea Gabriela Cristea în urmă cu mai mult timp.

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului de ochi: cinci semne care in...

Cura de slăbire care îi arată rezultate

M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Te-ar mai interesa: O nouă pierdere a medicinii românești. S-a stins d...

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super!

Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an, potrivit Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer pulmonar au șansa la un nou tra...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private