luni, septembrie 20, 2021

Gabriela Firea a facut un anunt foarte important pentru bucuresteni. Primaria Municipiului Bucuresti demareaza doua proiecte extrem de importante pentru oameni.

Primul proiect se refera la acordarea

unei sume de bani, sub forma de voucher, de pe urma caruia detinatorul isi poate achizitiona masina electrica sau putin poluanta ori electrocasnice.

Gabriela Firea, a discutat joi, proiectul ce prevede acordarea a 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se oferă în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi.

”Vom acorda eco-vouchere, 5.000 pentru început, în valoare nominală de 9.000 de lei, pentru achiziționarea de autoturisme prietenoase cu mediul, autoturisme euro 6

sau electrice sau pentru alte mijloace de locomoție. Într-o discuție cu grupul consilierilor majoritari s-a generat ideea că aceste eco-vouchere să poată fi folosite de persoanele care au alte mijloace de locomoție și ocupă un loc de parcare pentru a-l degaja în posibilitatea achiziționării de electronice și electrocasnice”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a prezentat și următoarele proiecte importante din domeniul sănătății.

”Acum suntem în măsură să facem primii pași. În întreaga lume exită o terapie revoluționară, care se aplică în cazul copiilor care au cancer și anume protonoterapia,

care este o modalitate non-invazivă și cu riscuri mai reduse pentru pacienți și care e răspândită peste tot. Un astfel de centru se va construi în municipiul București. Azi aprobăm nota conceptuală și acordăm o locație pentru unitatea spitalicească”, a mai spus Firea.

Ultimele stiri