duminică, august 1, 2021

Gabriela Firea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că încă poartă inelul de logodnă de la fostul soț și că nu are de gând să îl dea jos vreodată. 

Fostul primar al Capitalei a fost căsătorită vreme

de 17 ani cu Răzvan Firea, fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Bărbatul era cu 17 ani mai în vârstă decât Gabriela Firea, iar în ianuarie 2010 a murit din cauza unor probleme medicale. Ea s-a recăsătorit, la opt luni de la decesul primului soț, cu Florentin Pandele, actualul primar al Voluntariului, un prieten apropiat al lui Răzvan Firea.

Inelul de logodnă de la fostul soț și verigheta de la actualul

”Răzvan are locul lui în inima mea în întreaga mea viață și el știe, de acolo de sus, asta și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este

inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână. Și fiindcă v-am arătat inelul de logodnă de la Răzvan, aici este verigheta de la Florentin Pandele, care va fi ultima, indiferent ce se va întâmpla”, a dezvăluit, emoționată și înlăcrimată, femeia de 48 de ani, care are un băiat, Tudor, din prima căsătorie.

Ultimele stiri

Parteneri