marți, august 16, 2022

Gabriela Firea nu încetează să aducă diferite acuzații actualului Guvern, printre care se numără și manipularea cifrelor privind bolnavii de coronavirus, în funcție de evenimentul politic ce urma să aibă loc în perioada imediat următoare.

Aceasta chiar a menționat că înțelege populația confuză care nu se vaccinează, întrucât nu știu ce să mai creadă din cauza informațiilor contradictorii.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: SEMNE la nivelul picioare...

„S-a întâmplat ceea ce, din păcate, se întâmplă în România de la debutul pandemiei. Informații extrem de importante au fost manipulate. (…) Sunt fardate în funcție de evenimentele politice. Când exista interesul să se anunțe niște măsuri ceva mai dure, populația era speriată cu cifre care nu aveau legătură cu realitate, că sunt foarte multe cazuri de îmbolnăviri, că sunt foarte multe decese, că spitalele sunt pline, ambulanțele stau la coadă să interneze bolnavi.

Când era interesul politic să se organizeze alegeri, să vină lumea la vot, să îi convingă pe români să iasă din casă, brusc și dintr-o dată situația medicală se ameliora (…) datorită măsurilor luate anterior.

Te-ar mai interesa: Test inovator ce permite diagnosticarea mai rapidă...

O minciună gogonată și tot ce s-a întâmplat la noi în țară putea fi comparat cu datele din Europa, din țările apropiate nouă și cu ochiul limpede se putea observa că la noi cifrele sunt manipulate.

Dacă vă aduceți aminte, anul trecut în mai, când am anunțat, ca primar general, că voi demara o testare extinsă, atât pentru a aflat anticorpii creați deja în rândul populației care trecuse prin boală și erau deja imunizate, precum și testarea de tip antigen, pentru a izola virusul, premierul Orban împreună cu toate autoritățile politice au oprit testarea de la Arena Națională, sub pretextul pueril că la Arena Națională nu se pot asigura condiții medicale pentru un amărât de test”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

Comisie de anchetă, propusă în Parlament

„Comisia pe care noi am propus-o (…) ar fi adus la lumină adevărul despre pandemie, ar fi avut și un alt rol, nu doar să aflăm ce s-a întâmplat până acum în țară, ci să redăm românilor încrederea în instituții, inclusiv în procesul de vaccinare.

Chiar dacă în acest moment se fac eforturi pentru a-i convinge pe români să se vaccineze, mai există și o categorie foarte mare, care nu se vaccinează, tocmai pentru că oamenii nu mai știu ce să creadă”, a explicat Gabriela Firea.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private