Sari la conținut

Gabriela Firea, în stare de ȘOC. Declarații după tragedie: Nu am cuvinte …

Gabriela Firea, în stare de șoc. Ministrul Familiei a reacționat în cazul femeii care și-a pierdut viața după ce a fost sfâșiată de câini lângă Lacul Morii.

„Este de neconceput ca în Capitala țării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare, la scurt timp după apariţia informaţiilor despre acest caz.

„O viață pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala!

Îmi pare extrem de rău, nu am cuvinte să-mi exprim regretul și compasiunea față de familia îndoliată. Condoleanțe sincere și putere în acest moment extrem de greu.

La 10 ani de la tragedia în care Ionuț, un copil de 4 ani, a murit sfâșiat de câini, în București se petrece o nouă dramă! Cu puțin timp în urmă, o femeie a fost găsită fără viață, în zona lacului Morii, mușcată de o haită de câini.

Este de neconceput ca în Capitala țării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte! Cu atât mai dramatic este că anul trecut victima ajunsese la spital tot din cauza mușcăturilor și avertizase atunci autoritățile că, în zona în care alerga, Lacul Morii, sunt haite de câini periculoși.

Tot anul trecut, o jurnalistă TVR povestea pe rețelele sociale cum a fost atacată de câini tot în sectorul 6, pe un bulevard. Jurnalista spune și că nicio autoritate nu a ajutat-o, deși a sunat și la Poliția locală sector 6, și la ASPA, însă fără succes.

“Am sunat apoi la numărul de urgență al celor de la ASPA. A răspuns cineva, mi-a spus că înțelege prin ce trec, că îi pare rău, dar că nu mă poate ajuta.

Nu există nicio echipă pe care să o trimitem pe teren! Vom încerca mâine dimineață!” scria Dorina Florea în decembrie 2022”, se arată în mesajul postat de Gabriela Firea pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel