duminică, ianuarie 29, 2023

 Începând din acest an universitar, Game World România oferă burse pentru studenții la Psihologie, la toate nivelurile de studiu: licență, masterat și doctorat.

Implicare socială

Una dintre cele mai importante acțiuni de CSR pe care le va organiza compania Game World România în acest an este un program de burse dedicat studenților de la facultățile de Psihologie. Mai exact, începand din acest an universitar compania oferă burse pentru toate nivelurile de studii, licență, masterat și doctorat – unor tineri care aleg sa studieze Psihologia și să se specializeze în studiul, prevenirea și tratamentul adicțiilor.

Te-ar mai interesa: Un medic celebru de la Harvard și-a dezvăluit ruti...

Bursele reprezintă o inițiativă în premieră, fiind pentru prima dată când o companie din domeniul jocurilor de noroc se implică direct într-un proiect CSR orientat către susținerea educației și a învățământului. Astfel, compania își aduce contribuția la formarea unor psihologi care să studieze și să se specializeze în prevenirea și tratamentul dependențelor.

”Cu o activitate de 20 de ani în România, Game World este una dintre cele mai apreciate companii din industria jocurilor de noroc din țara noastră. În tot acest timp, reputația companiei s-a construit pe grija față de toate categoriile noastre de public – clienți, angajați, parteneri, autorități etc. Pe lângă campaniile de informare pe care le organizăm permanent încercăm să venim mereu și cu acțiuni noi, iar noul program de burse dedicate studenților la Psihologie este încă un proiect în acest sens.”, spune Attila Otto Török, managerul Game World București Mall Vitan.

Te-ar mai interesa: A fost găsită moartă pe podeaua casei, după mai bi...

„Inițiativa noastră a fost bine primită în mediul universitar, astfel că ne pregatim să selectăm primii beneficiari ai Burselor Game World dintre cei care vor începe să studieze la facultățile de Psihologie în acest an. În plus, vom selecta și bursierii la nivelurile de Masterat și Doctorat dintre cei care își vor alege specializarea în studiul adicțiilor” a declarat Andrei Frimescu, Director Marketing și Comunicare.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

Game World actor important în industria divertismentului

Game World este un brand reprezentativ pe piața centrelor de divertisment, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice.

Compania din România, face parte din Grupul Game World, unul dintre cei mai mari organizatori de jocuri de noroc din Europa Centrală și de Est.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private