Sari la conținut

Gastroenterolog: Acest pește ieftin normalizează zahărul din sânge și colesterolul

peste ieftin, benefic pentru sanatate
Sursă FOTO: Unsplash
un peste ieftin scade colesterolul

Acest pește ieftin normalizează zahărul din sânge și colesterolul. Dieta noastră trebuie să conțină neapărat o sursă naturală de acizi grași Omega-3, iar peștele este unul dintre aceștia.

Dr. Dilyara Lebedeva, medic gastroenterolog spune că fără acizi grași omega-3, este dificil ca organismul nostru să funcționeze corect. În acest caz, aceste substanțe benefice joacă un rol în reglarea sângelui, zahărului și colesterolului. Dar pentru a-l obține, nu este nevoie să includeți în dieta dvs. tipuri scumpe de pește, cum ar fi somonul și păstrăvul.

Macroul reduce riscul de a dezvolta cancer

Aceste substanțe utile sunt conținute în cantități suficiente în macrou și, de asemenea, în hering. Potrivit medicului, omega-3 în cantități suficiente pot proteja organismul de mai multe boli grave, inclusiv cancerul de colon, de sân și de prostată. Cum determinăm lipsa grăsimilor sănătoase?

Citeste si:
pestele scade colesterolul rau
Sursă foto: Getty Images

Problemele cutanate, imunitatea, uscarea ochilor, slăbiciunea musculară și durerile articulare sunt o scurtă listă de semne ale deficienței de Omega-3.

Medicul a remarcat că deficitul de acizi grași duce la dezvoltarea bolii Alzheimer, boli ale sistemului cardiovascular și diabet.

Macroul, recomandat pentru consum la orice vârstă

Cel mai ieftin pește care scade tensiunea arterială, zahărul și colesterolul Macroul. Medicii îl recomandă pentru consum la orice vârstă. Includerea sa sistematică în dietă va ajuta la prevenirea aterosclerozei.

Produsul poate fi inclus în meniul diabeticilor. Este indicat pentru hrănirea gravidelor și a persoanelor în vârstă. Macroul contine un set bogat de minerale, extrem de utile organismului masculin. Seleniul și zincul sunt implicate în producerea de testosteron. Acizii grași susțin activitatea sistemului reproducător și au un efect benefic asupra potenței.

Beneficiile macroului reduc riscul de a dezvolta cancer

Consumul sistematic de macrou va ajuta organismul feminin să normalizeze nivelurile hormonale, să ofere piele proaspătă și păr strălucitor. Uleiul de pește ajută la întărirea membranelor celulare, protejându-le de atacurile radicalilor liberi.

S-a dovedit clinic că beneficiile macroului reduc riscul de a dezvolta cancer și încetinesc creșterea tumorilor. Conținutul relativ scăzut de calorii (190 kcal la 100 g) și valoarea nutritivă ridicată fac din macrou o componentă indispensabilă a nutriției sportive.

Vitamina B12 participă la procesele de metabolism lipidic, asigurând absorbția și eliminarea corespunzătoare a grăsimilor din organism. Peștele are un conținut ridicat de calciu și fosfor, care întărește dinții, unghiile și sistemul musculo-scheletic. Vitamina D va ajuta la absorbția lor corectă.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.