miercuri, decembrie 8, 2021

Un smoothie care sa-ti dea energie si sa-ti protejeze sanatatea trebuie sa includa si un ingredient-minune, recomandat de un specialist.

Cand faci un smoothie, ingredientele pe care le folosesti sunt cam aceleasi: lapte, pudra proteica, spanac, fructe de padure, banane. Dar medicul gastroenterolog Will Bulsiewicz, autor al cartii „Fiber Fueled”, are un ingredient neasteptat pe care il arunca „in lupta” pentru apararea sanatatii organismului.

Te-ar mai interesa: Operații și tratamente gratuite pentru copiii cu d...

Arma secreta a unui gastroenterolog

„Sunt de-a dreptul obsedat sa pun germeni de broccoli in smoothie-urile mele – este arma mea secreta”, a dezvaluit specialistul.

Te-ar putea interesa si: Dr. Elena Ciupercă, medic primar gastroenterolog: ”Atenție mare la aceste obiceiuri, ne distrug sănătatea stomacului!”

„Germenii de broccoli elibereaza o substanta numita sulforafan, care da un gust amarui. As spune: bazeaza-te pe amarui! Sulforafanul este absolut incredibil. Curata intestinele, reduce inflamatia si combate cancerul”, a explicat Bulsiewicz.

Citeste continuarea…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri