marți, octombrie 26, 2021

Gheorghe Turda cunoscutul interpret de muzică populară, a fost diagnosticat cu carcinom cutanat anul trecut.

Solistul era la a doua astfel de experiență. Prima dată a descoperit cancerul din întâmplare.

„M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Doamna doctor Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în doamna doctor. De la programare până la operație a durat o săptămână”, a povestit Gheorghe Turda. Povestea depistării cancerului său o găsiți în acest LINK.

După anunțul vindecării, au început să circule zvonuri că i-ar fi recidivat cancerul. Gheorghe Turda a lămurit întreaga situaţie cu privire la starea lui de sănătate, în emisiunea ”Agenția VIP” de la Antena Stars. Cântărețul

a spus că de la ultima operaţie nu a mai avut absolut nicio problemă. Merge des la control, iar evoluţia este una extrem de bună, aşa că nu are de ce să îşi facă griji.

“Eu sunt perfect sănătos. Încă din ianuarie încoace, de când am fost la control, doamna doctor a fost foarte mulţumită de evoluţia operaţiei mele. Am fost operat, a durat 40 de minute. Tratamentul perfect, îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar. Îl fac exact cum mi s-a spus. Sunt liniştit. Mă ocup de activităţile mele artistice. S-a încheiat, mai sunt nişte răbufniri, nu mă interesează”, a

spus Gheorghe Turda.

Peste 2.500 de români dezvoltă o formă gravă de cancer de piele în fiecare an. Ultimele estimări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prin Agenția Internațională pentru Cercetarea în Domeniul Cancerului (IARC), arată că incidența și mortalitatea cancerului de piele au crescut. Numărul deceselor din această cauză s-a dublat din 1990 până în prezent, făcând din cancerul de piele o veritabilă problemă de sănătate publică. În ciuda acestor date îngrijorătoare, cancerul de piele are una dintre cele mai mari rate de vindecare dacă este depistat precoce.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri