luni, iulie 13, 2020

Gheorghe Turda cunoscutul interpret de muzică populară, a fost diagnosticat cu carcinom cutanat anul trecut.

Solistul era la a doua astfel de experiență. Prima dată a descoperit cancerul din întâmplare. „M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Doamna doctor Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în doamna doctor. De la programare până la operație a durat o săptămână”, a povestit Gheorghe Turda. Povestea depistării cancerului său o găsiți în acest LINK.

Citește și:

După anunțul vindecării, au început să circule zvonuri că i-ar fi recidivat cancerul. Gheorghe Turda a lămurit întreaga situaţie cu privire la starea lui de sănătate, în emisiunea ”Agenția VIP” de la Antena Stars. Cântărețul a spus că de la ultima operaţie nu a mai avut absolut nicio problemă. Merge des la control, iar evoluţia este una extrem de bună, aşa că nu are de ce să îşi facă griji.

Citește și:

“Eu sunt perfect sănătos. Încă din ianuarie încoace, de când am fost la control, doamna doctor a fost foarte mulţumită de evoluţia operaţiei mele. Am fost operat, a durat 40 de minute. Tratamentul perfect, îl continui, dar nu pentru că trebuie, nu este necesar. Îl fac exact cum mi s-a spus. Sunt liniştit. Mă ocup de activităţile mele artistice. S-a încheiat, mai sunt nişte răbufniri, nu mă interesează”, a spus Gheorghe Turda.

Citește și:

Peste 2.500 de români dezvoltă o formă gravă de cancer de piele în fiecare an. Ultimele estimări ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), prin Agenția Internațională pentru Cercetarea în Domeniul Cancerului (IARC), arată că incidența și mortalitatea cancerului de piele au crescut. Numărul deceselor din această cauză s-a dublat din 1990 până în prezent, făcând din cancerul de piele o veritabilă problemă de sănătate publică. În ciuda acestor date îngrijorătoare, cancerul de piele are una dintre cele mai mari rate de vindecare dacă este depistat precoce.

Parteneri