marți, iunie 6, 2023

Gică Hagi, în lacrimi. Moment tulburător: „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră? Opriți-vă, să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște”.

Moment tulburător pentru Gheorhe Hagi, la conferința de presă de la finalul meciului de la Craiova, pierdut de echipa sa cu 1-0 în faţa Universităţii.

Gică Hagi, discurs emoționant în legătură cu războiul în Ucraina. "Maradona din Carpați" a izbucnit în lacrimi

Gică Hagi, în lacrimi. Moment tulburător, din cauza răboiului

Antrenorul Farului, Gică Hagi a comentat războiul din Ucraina în termeni duri. „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?”. „Regele fotbalului românesc” consideră că interesele și banii reprezintă cauza conflictului armat.

Te-ar mai interesa: Incredibil dar adevărat! Tatăl acestui copil nu s-...

„Cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște. Cred că nimeni în lume nu-și dorește acest lucru. Eu îmi doresc să se oprească cât mai repede, toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu „Stop!” cât mai repede, să se înțeleagă. Sunt foarte multe interese, foarte mulți bani la mijloc. Din cauza asta vin toate problemele societății în momentul de față, de la interese mari și bani foarte mulți. Nu ne mai săturăm! Ar trebui să fim oameni, mai normali, să eliminăm aceste lucruri care nu mai au ce căuta în societate”, a spus Gică Hagi.

„Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră? Pentru binele tuturor, opriți-vă!

„Cei care au intrat în Ucraina ar trebui să se oprească. Noi, ceilalți, suntem mici. Cei mari, care au putere și informații, să se oprească cât mai repede. Nu e nevoie de așa ceva. Vrem pace, liniște, să fie sport, cultură, sănătate, viață frumoasă. Nu putem trăi cu bombe și cu ce vedem, asta nu poate exista.

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

Nu-mi vine să cred, de când a început sunt șocat. Vreau, nu vreau, mă gândesc mai mult la acest lucru decât la fotbal. Opriți-vă, să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște, să fie pace pe pământ! Nu știu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război. Ce gândesc, ce vor să facă? Nu le ajunge ce au?

Ce vrei, de ce vii la mine în casă? Le vrei pe toate? Nu vă săturați, la câți bani și câtă putere aveți? Noi, cei normali, vrem să trăim și noi frumos”, a mai spus Gică Hagi.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Gică Hagi a făcut un apel la pace și armonie.

„Dezamăgire, suferință… nu-mi vine să cred, e dureros că în timpurile astea s-a ajuns la așa ceva. Am avut pandemie doi ani, acum a venit și asta. Pentru binele tuturor, opriți-vă! Din păcate, eu sunt mic. Ce am zis eu e nimic, nu cred că se ia în seamă. Cei care au bani mulți să nu facă războaie! Să investească în sport, în cultură, în filme, teatru, actori. Fiecare țară să aibă integritatea ei, să ne simțim bine. Mi-e greu să înțeleg!”.

Te-ar mai interesa: Semințe de mac: beneficii uimitoare pentru inimă, ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private