miercuri, noiembrie 30, 2022

Gigi Becali a declarat că nu îi este frică de război și este de părere că Vladimir Putin nu o să declanșeze vreun război nuclear.

Latifundiarul din Pipera consideră că războiul din Ucraina va ajuta România. Omul de afaceri se referă la faptul că mulți ucraineni din la noi în țară, lucru care ne va ajuta economia.

În plus, Gigi Becali a vorbit și despre pastilele cu iod, subiect despre care nu este prea interesat, căci spune că nu va fi cazul să le folosim.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Deși declară că nu îi este frică de război, Gigi Becali a recunoscut că se teme de Vladimir Putin, președintele Rusiei.


De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş

„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul, dar cum să doboare Europa, care este apărată de NATO.

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară, moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am buncăr placat cu plumb„, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la România TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private