Sari la conținut

Gina Pistol, mărturii cutremurătoare: Undeva s-a rupt legătura noastră emoțională. Am zis ok, înseamnă că sunt singură. Primele declarații despre divorțul care i-a marcat viața

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Gina Pistol

Chiar dacă toți o cunosc pe Gina Pistol de pe micile ecrane și consideră că viața sa este perfectă și lipsită de orice fel de problemă, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. În ciuda faptului că nu vorbește foarte des despre familia sa, invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, prezentatoarea a vorbit și despre ruptura dintre ea și părinții săi.

Vedeta a dezvăluit că părinții ei s-au despărțit când ea avea aproape şapte ani, iar bătălia pentru custodia ei a fost lungă și dificilă. A fost lăsată în grija unei alte femei, moment în care s-a simțit abandonată și singură. Despărțirea părinților și situațiile dificile din copilărie au condus la o ruptură emoțională între ea și cei care i-au dat viață.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Și eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie”, a mărturisit Gina în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Truma emoțională vindecată la psiholog

Pentru a face față acestor emoții dificile și pentru a găsi vindecarea, Gina Pistol a apelat la ajutorul unui psiholog. Acest demers a fost esențial în procesul ei de înțelegere a propriilor emoții și gestionare a relației cu părinții. Chiar dacă recunoaște că relația cu aceștia nu este perfectă în prezent, psihologul a contribuit la vindecarea unor părți din rănile sale.

În cadrul aceluiași podcast, vedeta a vorbit și despre revenirea ei în televiziune, dezvăluind că nu se simte încă pregătită să revină complet după ce și-a suspendat activitatea pentru a se concentra pe sănătatea sa mentală și pe creșterea fiicei sale, Josephine.

„Îmi place să fac oamenii să râdă, am o energie bună tot timpul. Dar atunci când sunt jos, am nevoie să îmi revin 100% ca să fiu eu Gina aia pe care o știu eu. Eu atunci când mă bag într-un proiect, nu îl văd ca pe un business, mă bag pentru că eu cred în el și fac tot ce îmi stă în putere să iasă bine. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a mai spus Gina Pistol.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: