miercuri, octombrie 28, 2020

Glanda tiroidă. Obezitatea este frecventă în țările dezvoltate. Comoditatea, lipsa mișcării, statul mult la birou și alimentația hipercalorică a dus la această situație alarmantă.

Potrivit Asociației Americane a Inimii, 60-70% dintre americani sunt supraponderali sau obezi! Vestea bună este că oamenii încep să se preocupe de bunăstarea lor fizică mai mult.

Glanda tiroidă. Avem diete și modalități diverse de a face sport, însă mai este ceva: stimularea glandei tiroide ne ajută să ne menținem supli, detaliază nutriționistul Evan Burns, cercetător Nutracraft.

Citește și:

Tiroida are un rol crucial în organism. Trebuie să știi că buna funcționare a tiroidei este un factor important pentru reglarea greutății. Hipotiroidismul nu doar că îți încetinește metabolismul, luându-ți mai mult să arzi calorii, dar chiar favorizează creșterea în greutate.

Iată 9 modalități de a arde grăsimi și de a-ți stimula glanda tiroidă

1.Alege dieta mediteraneană. Adică legume și grăsimi bogate în Omega 3, carne de pește, nuci etc.

Citește și:

2.Consumă alimente integrale. Multe legume, fructe cu măsură, cereale integrale, fructe oleaginoase și semințe, care țin în frâu glicemia, dar și poftele, prevenind excesele sau mâncatul emoțional. Consumă alimente sățioase și renunță la calorii goale!

3.Redu-ți caloriile semnificativ. E cheia succesului, dacă vrei să slăbești. Consumul caloric trebuie să depășească aportul. Simplu: consumă mai mult decât mănânci. Aplicațiile de numărare a caloriilor și a activității zilnice pot fi de un real folos.

Citește și:

4.Suplimentele de Ashwagandha susțin sănătatea tiroidei și sunt folosite de mii de ani în medicina ayurvedică.

5.Consumă ardei iute. Este un adjuvant grozav, previne îngrășarea, dar și rezistența metabolică.

6.Folosește ulei de cocos. Studiile au arătat că acest ulei poate reduce circumferința abdominală. Renunță la uleiul de floarea soarelui, dar și la prăjeli. Obligatoriu.

7.Consumă ceai verde. Conține polifenoli care inhibă absorbția grăsimilor în intestine.

8.Schimbă stilul de viață. Învață ce e bine pentru corpul tău, citește, documentează-te.

9.Folosește ginseng. Este un superaliment. S-a dovedit extrem de eficient în eliminarea depozitelor de grăsime și stimularea hormonilor tiroidieni. Planta acționează asupra glandelor corticosuprarenale și susține fluxul hormonal.

Te poate interesa totul despre GINSENG: Planta sănătății, a tinereții și a vitalității. Arma secretă împotriva virusurilor, stimulează puternic imunitatea. I se spune remediul străvechi, bun la toate

Glanda tiroidă. Discută cu medicul situația când vrei să slăbești, fă-ți analizele de tiroidă și consultă un medic specialist endocrinolog, mai ales dacă ești femeie aflată în jurul vârstei de 40 de ani. Endocrinologul va face lumină în ceea ce privește noul stil de viață pe care trebuie să îl începi după 40 de ani.

Parteneri--