Sari la conținut

Glicemie crescută. Leac-minune pentru nivelul ridicat de zahăr din sânge. Lidia Fecioru: Se bea 4 zile

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ

Glicemie crescută. Leac-minune pentru nivelul ridicat de zahăr din sânge. Lidia Fecioru: Se bea 4 zile. Ebun și pentru copii și pentru maturi. Leac-minune pentru cei care se confruntă cu nivelul ridicat de zahăr din sânge, dezvăluit de Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse.

Potrivit Lidiei Fecioru, „laptele de dovleac” este eficient pentru persoanele care se confruntă cu glicemia ridicată.

„Există oameni care chiar dacă-și iau tratamentul pentru zahărul ridicat în sânge, au faze din astea, unde li se ridică foarte tare și, pe lângă medicamentul pe care îl iau, ar putea să mai facă un lucru: lapte de dovleac”, spune Lidia Fecioru.

Mod de preparare

semintele de dovleac
Sursa foto: arhiha Doctorul Zilei

Lidia Fecioru: E foarte bună pentru scăderea rapidă a glicemiei

„Deci, se pune într-o blender 150g de semințe de dovleac curățate, se pun patru pahare de apă și se pune totul bine-bine la blender. Se scoate, se trece printr-o sită să rămână zeama fără pulpiță, după care se toarnă înapoi în bleder, se toarnă o jumătate de linguriță de scorțișoară și patru-cinci prune uscate. Apoi se face iar la blender, se pune amestecul într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider.

Această cantitate se bea 4 zile, cu jumătate de oră înainte de masă, pe stomacul gol. O dată pe zi bem câte 100g, 4 zile: 100 dimineață, 100 la prânz, 100 seara. Apo facem patru zile pauză, iar bem patru zile, iar facem pauză, facem chestia asta de câteva ori.

E foarte bună pentru scăderea rapidă a glicemiei, sunt foarte mulți care au această problemă și e bună și pentru copii și pentru cei maturi”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel