Sari la conținut

Gordon Ramsay, la un pas de moarte. „Sunt norocos că sunt aici! Casca mi-a salvat viața!”

Gordon Ramsay
Sursa foto: captura foto Facebook Gordon Ramsay
Gordon Ramsay implicat intr-un accident grav de bicicleta

Celebrul bucătar Gordon Ramsay și-a șocat fanii după ce a dezvăluit că a fost la un pas de moarte. Vedeta le-a arătat urmăritorilor săi urmările accidentului în care a fost implicat și care s-ar fi putu termina tragic.

După ce a fost implicat într-un accident de bicicletă, Gordon Ramsay a împărtășit experiența traumatizantă pe rețelele sociale și a tras un serios semnal de alarmă cicliștilor.

Deși vizibil afectat de experiența prin care a trecut, Ramsay și-a păstrat optimismul și și-a asigurat fanii că se va recupera rapid.

Gordon Ramsay, la un pas de moarte după un grav accident

De asemenea, celebrul chef a atras atenția în mod special asupra importanței protecției și a măsurilor de siguranță pentru toate vehiculele pe care cineva le conduce. Chiar și o bicicletă poate deveni periculoasă în condiții neprielnice.

„Săptămâna aceasta, din păcate, am avut un accident foarte grav care m-a dărâmat și, sincer, sunt norocos că mă aflu aici. Sunt bine și nu mi-am rupt niciun os sau nu am suferit răni majore, dar sunt puțin vânăt și arăt ca un cartof mov.

Chirurgii, medicii și asistentele au avut grijă de mine în această săptămână, au fost extraordinari.

Sunt recunoscător pentru toți medicii, asistentele și personalul de la spitalul Lawrence din New London care au avut grijă de mine și m-au consultat, dar cel mai mult sunt recunoscător pentru casca mea care mi-a salvat viața.

Sincer, trebuie să purtați căști. Nu-mi pasă cât de scurtă este călătoria”, a povestit Gordon Ramsay.

Într-un videoclip postat pe rețelele sale de socializare, celebrul chef și-a ridicat halatul de bucătar pentru a arăta vânătaia imensă cu care s-a ales în zona trunchiului, după ce a căzut cu bicicleta, în timp ce se afla în America. Mai mult, fanii nu au putut să nu observe tremurul incontrolabil al mâinii stângi.

Vestea că era cât pe ce să își piardă viața a dat-o înainte de Ziua Tatălui, iar cu acest prilej, a făcut și o urare internauților, alături de un alt evertisment:

 „Vreau să vă urez tuturor o Ziua Tatălui fericită, dar vă rog, vă rog, purtați o cască. Dacă nu aș fi făcut-o, sincer, nu aș fi fost aici acum.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel