Sari la conținut

Grăsimea abdominală: Cele mai bune alimente cu conținut scăzut de carbohidrați care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen

Grăsimea abdominală: Cele mai bune alimente cu conținut scăzut de carbohidrați care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen.

Grăsimea viscerală, forma care nu poate fi văzută și înfășurată în jurul organelor precum inima, ficatul, intestinele și stomacul, este puternic asociată cu un risc crescut de boli de inimă, cancer și diabet de tip 2.

Și, când vine vorba de gestionarea grăsimii viscerale, experții recomandă adesea antrenamentele și modificările dietei ca fiind cele mai eficiente două modalități de a topi burtica nedorită.

În ceea ce privește dieta, cel mai bun mod de a gestiona această afecțiune este consumul de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați. Sursa de energie a corpului uman este adesea asociată cu retenția de apă, creșterile de zahăr din sânge și creșterea în greutate în timp.

Citeste si:

Cea mai proastă formă de grăsimi se găsește în zaharurile simple și alimentele procesate; prin urmare, se recomandă să faceți alegerea mai înțeleaptă de a evita grăsimea viscerală.

Grăsimea abdominală: Cele mai bune alimente cu conținut scăzut de carbohidrați care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen

Poate dieta să ajute la gestionarea grăsimilor viscerale? Experții în domeniul sănătății holistice recomandă planuri de dietă care hrănesc organismul cu proteine ​​sănătoase și atenuează aportul de carbohidrați – la fel ca susținătorii dietei ketogenice.

Unele dintre cele mai bune alimente cu conținut scăzut de carbohidrați, bogate în proteine ​​și grăsimi sănătoase includ următoarele:

1. Broccoli

2. Varza

3. Carne slabă precum puiul și curcanul

4. Brânză

5. Avocado

6. Fructe de mare

7. Păsări de curte

Grăsimea abdominală poate fi, de asemenea, combătută eficient prin atenuarea aportului de zahăr prin alimente procesate și sucuri de fructe. Iubitorii de fructe trebuie, de asemenea, să-și monitorizeze aportul, deoarece zaharurile naturale se pot întoarce, de asemenea, în exces.

Cum să mănânci alimente sănătoase pentru gestionarea grăsimilor abdominale?

Când vine vorba de a mânca corect pentru problemele legate de grăsimea abdominală, se poate încerca să rămână la trei porții de fructe și șase porții de legume.

În același timp, chipsurile, carbohidrații albi și rafinați, cum ar fi pâinea și pastele, și băuturile carbogazoase ar trebui evitate.

Dacă sunt necesari carbohidrați, încercați să optați pentru opțiuni mai sănătoase, cum ar fi:

1. Cerealele integrale

2. Legume

3. Boabele

4. Ovăz

5. Orez brun

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.