Categories: Stil de viaţă

Grăsimea viscerală: Adăugarea ACESTUI probiotic la mese ar putea fi cheia pentru topirea burticii

Adăugarea ACESTUI probiotic la mese ar putea fi cheia pentru topirea burticii. Știați că iaurtul grecesc ar putea fi și soluția perfectă pentru problemele legate de grăsimea viscerală?

Grăsimea viscerală este un tip de grăsime care se acumulează în interiorul cavității abdominale, dar nu apare neapărat în exterior, adesea se înfășoară în jurul stomacului, intestinelor și ficatului pentru a crește riscul de diabet, boli de inimă și cancer.

Grăsimea viscerală: Adăugarea ACESTUI probiotic la mese ar putea fi cheia pentru topirea burticii

Potrivit unui nou studiu, iaurtul grecesc ar putea fi esențial pentru reducerea grăsimii abdominale. Cum susține iaurtul grecesc pierderea grăsimii de pe abdomen? Potrivit experților de la Breaking Muscle, consumul de iaurt grecesc ar putea fi cheia pentru a ajuta la pierderea de grăsime.

Ei au afirmat că dieta este extrem de crucială pentru gestionarea greutății, iar proteinele și carbohidrații din acest probiotic ajută la reducerea grăsimilor acumulate, la creșterea masei musculare, susținând astfel o construcție mai sănătoasă.

Iaurtul grecesc, datorită conținutului său ridicat de proteine, proprietăților cu conținut scăzut de grăsimi și zahăr, este considerat cel mai potrivit pentru gestionarea greutății și, de asemenea, pentru a construi masa musculară. Probioticele ajută la creșterea imunității și a digestiei.

Studiul, publicat în Jurnalul Internațional de Obezitate în 2016, a evaluat 22 de studii existente privind efectele iaurtului asupra pierderii în greutate. Lucrarea a afirmat că consumul de iaurt este asociat cu un risc mai scăzut de creștere în greutate, circumferință mai mică a taliei, indice de masă corporală (IMC) mai scăzut și niveluri scăzute de grăsime corporală.

Per total, iaurtul a fost creditat ca un aliment eficient pentru managementul greutății.

Medicii recomandă consumul de iaurt, un aliment bogat în nutrienți, ca parte a unei diete echilibrate și sănătoase, care poate îmbunătăți în mod impresionant sănătatea generală.

Cum știi că ai sau nu grăsime viscerală?

Medicii spun că nu există o modalitate definitivă de a afla câtă grăsime viscerală poate avea cineva fără teste imagistice.

Cu toate acestea, o estimare aproximativă poate fi luată prin măsurarea taliei utilizând ombilic ca marker – pentru femei, o talie de 89 de cm sau mai mult este un steag roșu, iar la bărbați același lucru este atunci când talia lor depășește 100 de centimetri.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

o oră ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

2 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

2 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

3 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

3 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra