marți, mai 24, 2022

„Când vreți să slăbiți, țineți cont de faptul că trebuie să mâncați toate componentele alimentare: glucide, proteine, grăsimi (chiar și animale). Vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale. Apă. Cafea. Somn. Soare. Nu evitați nimic, dar umblați la doză. O dietă severă atrage probleme. Fără principii întipărite bine, veți reveni la toate greșelile făcute”, a precizat Vasi Rădulescu.

Te-ar mai interesa: Intoleranța la histamină. Ce este și cum se manife...

Greșeală uriașă pe care o facem atunci când suntem la dietă. Dr. Vasi Rădulescu: „Când vreți să slăbiți, țineți cont de…”

Toată lumea a încercat cel puțin o dată în viață să piardă kilogramele acumulate în plus. Nu de puține ori a existat marea întrebare legată de modul în care este bine să ținem diete. Soluția a fost oferită de dr. Vasi Rădulescu.

Medicul Vasi Rădulescu spune că există câțiva secrete în ceea ce privește dietele sănătoase. Medicul ne sfătuiește să „rețineți asta: nu există nicio dietă hipoglucidică ideală, care să ajute la dat jos kilogramele fără niciun risc asociat. Nici măcar cea trendy fendy keto”, a afirmat celebrul medic Vasi Rădulescu.

Dr. Rădulescu a dezvăluit care sunt factorii cheie ai unui corp perfect. În alimentația zilnică trebuie să existe câteva alimente bogate în „glucide, proteine, grăsimi (chiar și animale). Vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale. Apă. Cafea. Somn. Soare”, explică celebrul medic Vasi Rădulescu.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat: „Acestea sunt semnele bolii m...

„Rețineți asta: nu există nicio dietă hipoglucidică ideală, care să ajute la dat jos kilogramele fără niciun risc asociat. Nici măcar cea trendy fendy keto.

Reduci glucidele drastic, promovezi arderile din depozite, ai efecte spectaculoase, dar te trezești cu risc crescut în ateroscleroză sau mortalitate ridicată. Nu sunt sigure. Nici cea keto”, și-a început astfel Vasi Rădulescu mesajul publicat pe contul personal de socializare.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să te îngrași. Iată ...

Când vreți să slăbiți, vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale


Apă. Cafea. Somn. Soare. Nu evitați nimic

„Când vreți să slăbiți, țineți cont de faptul că trebuie să mâncați toate componentele alimentare: glucide, proteine, grăsimi (chiar și animale). Vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale. Apă. Cafea. Somn. Soare. Nu evitați nimic, dar umblați la doză. O dietă severă atrage probleme. Fără principii întipărite bine, veți reveni la toate greșelile făcute”, a precizat medicul.

Te-ar mai interesa: Cancerul de sân poate fi prevenit în 40% din cazur...

„Apelați la sport, dar grijă mare aici. La peste 100 de kilograme, exercițiile pot strica articulațiile. Pot obosi inima. Faceți treptat totul. Nu e nevoie neapărat de sport ca să slăbiți, dar pentru sănătate și psihic bun, e nevoie”, potrivit dr. Vasi Rădulescu.

„Cuvântul principal e DOZĂ. Moderație. Principii sănătoase. NU diete drastice care ocolesc glucidele sau proteinele sau altceva. NU! Masa corporală se optimizează în timp, totul se construiește cu echilibru, nu peste noapte, nu în câteva zile. Poate fi dezastru”, a conchis specialistul.

Te-ar mai interesa: Simptomele bolii Crohn: semnele de pe piele care p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private