joi, iunie 1, 2023

Dacă vrei să îţi vezi corpul transformat şi tonifiat nu trebuie să îţi fie frică să lucrezi cu greutăţi. Însă, dintre atâtea variabile, cum îţi dai seama care este greutatea ideală cu care să lucrezi la sală

Holly Perkins, antrenoarea care lucrează cu celebrităţile de la Hollywood dă sfaturi despre cum ar trebui să lucrezi cu greutăţile la sala de sport.

 Cea de-a douăsprezecea repetare nu trebuie să se simtă la fel ca prima

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai deficit de potasiu – m...

Conform lui Holly, dacă fiecare repetare se simte la fel, nu îţi lucrezi muşchii la capacitatea lor maximă.  La ultimele două repetări ar trebui să pierzi aproape 20% din poziţia iniţială a exerciţiului şi să fie mult mai greu. Asta nu înseamnă o scuză în plus pentru ca ultimele două repetări să fie neîndemânatice. Muşchii trebuie să fie destul de antrenaţi la sfârşitul setului, însă dacă, te dor foarte rău trebuie să te orienteyzi spre greutăţi mai uşoare.

Trebuie să experimentezi ca să îţi găseşti ganterele potrivite, însă depinde de exerciţiu. La unele exerciţii ai nevoie de 2 kg, la altele de 4 kg.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: Planul alimentar pentru slăbire gar...

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private