sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Grigore Leșe, mărturisire dureroasă: Am trăit o experiență asemănătoare cu cea a lui Mîțu-Stoian. Tratamentele fără analize și investigații pot face mult mai mult rău decât bine.

Miercuri, 10 noiembrie, în ziua înmormântării lui Petrică Mîțu-Stoian, artistul Grigore Leșe a mărturisit că a trecut prin aceeași experiență ca și regretatul intrepret de muzică populară. Leșe spune că totul a apărut după un tratament la o clinică medicală privată.

Te-ar mai interesa: Greșeala majoră din bucătărie! Alimentele care își...

Grigore Leșe, mărturisire dureroasă: Am trăit o experiență asemănătoare cu cea a lui Mîțu-Stoian

„Azi e ziua înmormântării lui Petrică Mâțu Stoian. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmărind discuțiile despre suspiciunile în legătură cu moartea sa, am realizat că am o experiență asemănătore petrecută vara aceasta.

Mesajul meu nu este o acuză.

Profesia de medic este și va rămâne sfântă, indiferent că vorbim de medici în spitale de stat sau în clinici private. Însă exercitarea ei cred ca trebuie să fie cu aceeași răspundere în centrele de tratament private, ca și în spitalele de stat”, a povestit Grigore Leșe pe pagina de Facebook.

Tratamentele fără analize și investigații pot face mult mai mult rău decât bine

Tratamentele efectuate fără analize și investigații amănunțite în prealabil, chiar dacă sunt făcute cu intenții bune, cu scopul de a vindeca, pot face mult mai mult rău decât bine, este de părere artistul.

Te-ar mai interesa: Cum să îți pui pofta în cui. Un nutriționist cunos...

„În iulie anul acesta am urmat câteva zile un tratament la un centru de tratament din țară. N-am să spun unde, pentru că nu doresc sa fac rău nimănui, iar personalul medical de acolo s-a purtat impecabil cu mine.

După cele 7 zile de tratamente pentru diferite afecțiuni, am plecat către Maramures, acolo unde, în următoarea noapte de la sosire, am suferit o problemă cardiacă serioasă, ce a necesitat intervenție de urgență. Urmată de două săptămâni de spitalizare. Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine!

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit pentru care te îngrași repede și ...

Concluzia este că, deși bine intenționate, am înțeles că tratamentele pot răscoli mai mult decât să vindece problema pentru care sunt aplicate.

Mai mult, tratamentele efectuate fără analize și investigații amănunțite în prealabil, chiar dacă sunt făcute cu intenții bune, cu scopul de a vindeca, pot face mult mai mult rău decât bine. Am înțeles pe pielea mea. Și iată că, uneori, pot fi asociate cu deznodăminte mult mai grave, cum a fost cazul lui Petrică Mâțu Stoian.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii au descoperit când se va sfârși pande...

Să fiți sănătoși și să alegeți înțelept pe mâna cui vă lăsați sănătatea!”, a subliniat interpretul de muzică tradițională, Grigore Leșe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private