miercuri, iunie 7, 2023

Micul aliment este bogat în antioxidanți, vitamine, fibre, proprietăți „antiinflamatorii” și nu numai. Acest profil nutrițional impresionant pare a fi suficient de „bun” pentru a ține la distanță cancerul, potrivit doctorului Michael Mosley.

Una din două persoane va dezvolta o formă de cancer în timpul vieții. Această statistică reprezintă o perspectivă descurajantă, dar cercetările sugerează că riscul de a suferi de această afecțiune mortală ar putea fi modificabil.

Te-ar mai interesa: Spune NU osteoporozei! 6 moduri de a îmbunătăți de...

Mai mult, Dr. Michael Mosley propune o modalitate savuroasă de a vă vedea cum scade probabilitatea de a dezvolta cancer. Micul aliment care este la înălțime nu numai că poate alunga boala, dar ar putea, de asemenea, să vă reducă riscul de a muri din cauza ei cu un procent uriaș de 40 la sută.

Vorbind la podcastul său Just One Thing, Dr. Mosley a spus: „Deci, este mijlocul după-amiezii și am poftă de ciocolată sau poate de un biscuit.

„Dar, în schimb, mă duc la o gustare plină de proteine care îmi poate proteja inima, poate evita cancerul și poate da un impuls creierului meu.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar spune care este cel mai bun ”medicament”...

„Am să sparg nuca.”


Gustarea antiinflamatoare care poate reduce cu 40% riscul de a muri de cancer

Pline de grăsimi bune, proteine, fibre și puteri „antiinflamatorii”, nucile oferă mai mult decât o gustare gustoasă.

De fapt, cercetările sugerează că alimentele mici pot reduce riscul unei întregi serii de probleme, inclusiv cancerul, diabetul și bolile de inimă.

Dr. Mosley a continuat: „Un studiu spaniol de intervenție de cinci ani, care a implicat peste 7.000 de adulți în vârstă, a constatat că grupul căruia i s-a cerut să mănânce nuci de mai mult de trei ori pe săptămână a avut cu peste 40% mai puține șanse de a muri de cancer.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc. Cele mai invidioase 3 zodii pe...

„Și asta după ce s-a ținut cont de alți factori ai stilului de viață, cum ar fi consumul de alcool, activitatea fizică și fumatul.

„Acestea sunt niște cifre mari”.

În timp ce nucile pot fi un pic cam scumpe, nu trebuie să vă faceți economii pentru a vă menține corpul sănătos și riscul de cancer scăzut.

Medicul a explicat că doar o „mână” de nuci pe zi ar trebui să fie suficientă pentru rezolvarea problemei.

Te-ar mai interesa: Ponturi pentru scăderea colesterolului ”RĂU”...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private