Categories: Stil de viaţă

Gustări sărace în calorii. Ce poți consuma des, fără grija de a lua în greutate?

Dietele de slăbit populare sunt adesea foarte drastice, limitând consumul normal de hrană și aportul necesar de substanțe nutritive. Dacă te-ai decis că vrei să începi un stil de viață mai sănătos, dar și să elimini câteva kilograme în exces, aceste gustări sărace în calorii vor fi aliatul tău în lupta cu greutatea!

Dietele pentru pierderea în greutate, în mod ideal, trebuie adaptate în funcție de nevoile fiecărei persoane. Pentru a urma o dietă sănătoasă, dar care să te ajute și în lupa cu kilogramele, este indicat să apelezi la un specialist sau să îți cunoști foarte bine organismul și modul în care propriul tău metabolism funcționează. Pentru început, iată ce gustări sărace în calorii te pot ajuta să începi un stil de viață mai sănătos, în care organsimul să nu fie privat de nutrienții esențiali, potrivit Digi Life.

Deși aceste gustări nu conțin multe calorii sunt bogate în nutrienți esențiali, vitamine și antioxidanți

Supele

Supele sunt mâncăruri cu un conținut ridicat de apă. Din acest motiv, cantitatea de alimente ingerată, propriu-zisă, este foarte mică. Supele sunt excelente pentru pierderea în greutate, oferind senzația de sațietate pentru un timp îndelungat. De asemenea, aceasta conține multe vitamine și nutrienți esențiali care îi asigură organismului tău aportul necesar de substanțe nutritive.

Ouă

Oul este unul dintre cele mai hrănitoare alimente existente. Acesta conține aproape toți nutrienții esențiali de care organismul are nevoie pentru a fi sănătos și puternic. De asemenea, un ou de mărime medie are aproximativ 70 de calorii.

Peștele

În acest context, peștele slab este cea mai bună opțiune. Acesta este bogat în proteine, grăsimi sănătoase și minerale importante. Codul, știuca, sardinele, șalăul pot fi opțiuni excelente și au un conținut scăzut de calorii.

Fructele

Multe diete de slăbit se bazează pe consumul fructelor. Acestea îți oferă o gamă largă de vitamine, minerale și antioxidanți, în timp ce au grijă de silueta ta. De cele mai multe ori, acestea sunt consumate pentru a înlocui dulciurile sau pentru a satisface pofta de dulce.

Legumele

Acestea sunt, de asemenea, opțiuni excelente pentru gustări rapide și sărace în calorii. Fie că îți pregătești o salată sau un platou plin de legume, porția este destul de mare pentru a-ți satisface foamea, fără a te îngrijora de aportul caloriilor.

 

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

9 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

39 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică