vineri, februarie 3, 2023

Dietele de slăbit populare sunt adesea foarte drastice, limitând consumul normal de hrană și aportul necesar de substanțe nutritive. Dacă te-ai decis că vrei să începi un stil de viață mai sănătos, dar și să elimini câteva kilograme în exces, aceste gustări sărace în calorii vor fi aliatul tău în lupta cu greutatea!

Dietele pentru pierderea în greutate, în mod ideal, trebuie adaptate în funcție de nevoile fiecărei persoane. Pentru a urma o dietă sănătoasă, dar care să te ajute și în lupa cu kilogramele, este indicat să apelezi la un specialist sau să îți cunoști foarte bine organismul și modul în care propriul tău metabolism funcționează. Pentru început, iată ce gustări sărace în calorii te pot ajuta să începi un stil de viață mai sănătos, în care organsimul să nu fie privat de nutrienții esențiali, potrivit Digi Life.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

Deși aceste gustări nu conțin multe calorii sunt bogate în nutrienți esențiali, vitamine și antioxidanți

Supele

Supele sunt mâncăruri cu un conținut ridicat de apă. Din acest motiv, cantitatea de alimente ingerată, propriu-zisă, este foarte mică. Supele sunt excelente pentru pierderea în greutate, oferind senzația de sațietate pentru un timp îndelungat. De asemenea, aceasta conține multe vitamine și nutrienți esențiali care îi asigură organismului tău aportul necesar de substanțe nutritive.

Ouă

Oul este unul dintre cele mai hrănitoare alimente existente. Acesta conține aproape toți nutrienții esențiali de care organismul are nevoie pentru a fi sănătos și puternic. De asemenea, un ou de mărime medie are aproximativ 70 de calorii.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă: Leșin, amețeală, confuzie, sau ve...

Peștele

În acest context, peștele slab este cea mai bună opțiune. Acesta este bogat în proteine, grăsimi sănătoase și minerale importante. Codul, știuca, sardinele, șalăul pot fi opțiuni excelente și au un conținut scăzut de calorii.

Fructele

Multe diete de slăbit se bazează pe consumul fructelor. Acestea îți oferă o gamă largă de vitamine, minerale și antioxidanți, în timp ce au grijă de silueta ta. De cele mai multe ori, acestea sunt consumate pentru a înlocui dulciurile sau pentru a satisface pofta de dulce.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Legumele

Acestea sunt, de asemenea, opțiuni excelente pentru gustări rapide și sărace în calorii. Fie că îți pregătești o salată sau un platou plin de legume, porția este destul de mare pentru a-ți satisface foamea, fără a te îngrijora de aportul caloriilor.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private