marți, iunie 6, 2023

Guvernul britanic, măsuri drastice. S-a cerut verificarea vaccinului Oxford/AstraZeneca.

Guvernul britanic a anunțat că cere verificarea serului anti-COVID dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca. Cererea a venit după ce detalii despre testele clinice ale vaccinului, devenite publice, ridică semne de întrebare cu privire la eficiență. Este vorba de greșeli făcute în perioada testării de masă.

Te-ar mai interesa: Avertismentul experților: Cea mai mortală boală in...

În acest moment există semne de întrebare cu privire la eficiența vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford și gigantul farmaceutic AastraZeneca. Luni, când a fost lansat vaccinul, s-a spus că eficienţa lui medie este de 70%.

Guvernul britanic cere verificarea vaccinului Oxford/AstraZeneca

Între timp au devenit publice alte detalii care arată că în timpul testelor clinice au fost făcute greșeli. Vaccinul trebuie administrat în două doze. O parte din voluntarii pentru vaccinul de la Oxford au primit două doze întregi și, în aceste cazuri, eficiența vaccinului a fost de 62%.

Alți voluntari, mai puțini ca număr și mai tineri decât în prima grupă, au primit din greșeală o prima doză mai mică și o a doua doză întreagă; în mod surprinzător, eficiența vaccinului în acest caz a fost de 90%. Nu este limpede în acest moment de ce există această diferență.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

Potrivit RRA, guvernul britanic a cerut instituției responsabile de omologarea vaccinurilor să verifice vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca. În mod normal, acest lucru indică faptul că eficiența și siguranța vaccinului sunt evaluate pentru a fi folosit pe scară largă. În acest moment sunt evaluate și vaccinurile anti-COVID-19 dezvoltate de Pfizer și Modern, care au o eficienţă de peste 90%.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Guvernul britanic cere verificarea vaccinului Oxford/AstraZeneca

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private