joi, decembrie 8, 2022

Gwyneth Paltrow este mai mult decât o actriță pentru fanii ei: este, de asemenea, unul dintre nume de frunte din lumea wellness ți un exemplu de urmat.

Celebra actriță a împlinit vârsta de 50 de ani, ocazie cu care a realizat o ședință foto nud, prin care a demonstrat, dacă mai era nevoie, că vârsta e doar un număr.

image

Ședință foto nud la 50 de ani

Acum, la 50 de ani, este timpul să aruncăm o privire la ceea ce face faima americană pentru a rămâne fără vârstă până în prezent. Se pare că totul este atribuit dietei, frumuseții, antrenamentului și regimului de sănătate mintală.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Paltrow, care a împlinit 50 de ani în urmă cu câteva zile, pe 27 septembrie, intră în acea fază a vieții cu apreciere pentru îmbătrânire și îngrijire pentru corpul și mintea ei. Cu toate acestea, starea de bine nu a venit peste noapte.

Actrița spune că totul se datorează alegerilor sănătoase pe care le-a făcut între 20 de ani și 40 de ani, care acum își arată rezultatele.Pe lângă o dietă extrem de sănătoasă, Gwyneth Paltrow iubește să facă yoga.

„Am început yoga când aveam 25 de ani și mi-a transformat total corpul și mintea. Sunt recunoscătoare pentru fundația pe care am construit-o de-a lungul anilor, dar este important să accepți îmbătrânirea cu grație, să fii iertător”, ascris actrița pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Nu se sfiește să își arate ridurile png

Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect!

Iată doar câteva dintre numeroasele alegeri sănătoase care au ajutat-o ​​să realizeze echilibrul între minte, suflet și trup.

1. Mănâncă curat: În cea mai mare parte a vieții, Gwyneth Paltrow a făcut alegeri dietetice care au ajutat-o ​​să scadă inflamația și să învingă riscul de boală în mod impresionant. Mesele ei preferate sunt salate cu tacos de curcan și alte surse de proteine, iar pentru prânz, are carbohidrați ușori. O dietă curată, a spus ea, a ajutat-o ​​să se concentreze asupra altor aspecte ale sănătății într-un mod mai apropiat – de la reducerea consumului de alcool până la respectarea dietei paleo – fără cereale și zahăr, consumând proteine ​​și o mulțime de legume, pește și ulei de masline.

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

2. Monitorizarea tuturor aspectelor sănătății: Paltrow a recunoscut că a devenit foarte atentă la sănătatea ei și la aspectele acesteia odată cu vârsta – de la analize de sânge la somn, vitamine, zahăr din sânge și inflamație.

3. Obiceiuri asemănătoare cu dieta Blue Zone: Dieta și obiceiurile alimentare ale lui Paltrow sunt cunoscute că seamănă cu cele din Zonele Albastre ale lumii, unde se află cele mai mari concentrații de oameni cu cea mai lungă viață. Aceste diete propagă consumul de fructe, legume, grăsimi sănătoase și dependența scăzută de mese, cereale integrale și zaharuri adăugate. Acest lucru, împreună cu niște exerciții, cum ar fi mersul la o plimbare lungă și yoga în mod regulat, spune ea, o ajută pe actriță să rămână sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Cel mai grav sezon al virozelor la COPII în Români...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private