vineri, august 14, 2020

Se glumeste pe seama faptului ca femeile isi fac lista de cumparaturi in timpul unei partide de sex mediocru, dar adevarul este ca si in cele mai incendiare partide, mintea poate zbura in locuri nebanuite, cel putin de partener. Iar barbatii nu fac exceptie de la regula!

Daca in timpul unei partide de sex mediocru este considerat normal ca cel putin unul dintre parteneri sa se gandeasc la altceva, in timpul unui moment sexual incendiar poate parea bizar. Insa nu este, cu atat mai putin in cazul barbatilor. Rich Santos, scriitor din New York si blogger al editiei americane a revistei “Marie Claire”, sustine din propria experienta, dar si din cea a prietenilor sai, ca sunt unele ganduri care trec prin mintile barbatilor chiar si in timpul celor mai pasionale partide de sex.

Citește și:

“Cum am ajuns aici?” – uneori, barbatii se intreaba, aproape retoric, ce au facut in ultimele 24 de ore sau de cand au cunoscut femeia cu care fac sex ce anume au facut pentru a ajunge intre asternuturi cu ea.

“Daca dau pe langa!?!” – o teama comuna a barbatilor in timpul sexului este “sa dea pe langa”, adica sa nimereasca, de fapt, osul pelvian al femeii in locul orificiului vaginal.

Citește și:

“Am inceput sa obosesc. Nu stiu cat mai tin” – cei care nu sunt in cea mai buna forma fizica resimt repede oboseala, motiv pentru care isi fac griji ca nu vor mai putea sustine ritmul in timpul sexului.

“Oare ce-o face X acum?” – desi ar trebui sa fie ultimul lucru la care s-ar putea gandi un barbat in timpul sexului, se intampla sa-si puna intrebari cu privire la unde se afla un anumit prieten sau mai multi prieteni ai sai in momentul sexului.

Citește și:

Cititi mai mult pe lyla.ro. 

Parteneri