joi, octombrie 6, 2022

Meghan Markle, acuzată că îi va DISTRUGE viața lui Harry. Dezvăluiri halucinante din familia fostei actrițe: „I-am spus prințului Harry, cred că ea îți va distruge viața. Este foarte superficială”!

Thomas Markle Jr, fratele vitreg a lui Meghan, l-a avertizat pe prințul Harry că sora lui  îi va ruina viața. Bărbatul a făcut dezvăluiri halucinante în emisiunea Celebrity Big Brother.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

Într-un trailer al emisiunii, prezentat în timp ce sosea la casa CBB, într-o limuzină, el a spus: „Sunt fratele lui Meghan Markle, sunt cel mai mare frate dintre toți”.

„I-am spus prințului Harry, cred că ea îți va distruge viața. Este foarte superficială”, conform jurnaliștilor britanici de la Daily Mail.

Întrebat cum s-a simțit atunci când nu a fost invitat la nunta lui Harry și Meghan, Thomas Markle a spus că a fost dureros.

„Nu am fost supărat, doar nedumerit. Este dureros având în vedere cât de apropiați am fost odată. Și acum sunt confuz și puțin tulburat, pentru că iată o persoană care știe în ce poziție se află și știe la ce scrutin este supusă și totuși a uitat de carnea și sângele ei”.

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

Thomas i-a trimis prințului Harry o scrisoare în care îi spunea că nu este „prea târziu” ca să renunțe la căsătoria cu ea.

„Este evident că sora mea nu este femeia potrivită pentru tine”.

Și Harry este atacat verbal din toate părțile. Recent, Prințul Harry a fost urmărit de o bârfă imposibil de oprit. S-a spus că nu ar fi fiul prințului Charles.


Halucinant! Meghan Markle, acuzată că îi va DISTRUGE viața lui Harry

Conform unor informații apărute în presa din Marea Britanie, Harry ar fi, de fapt, fiul maiorului James Hewitt, cu care prințesa Diana a avut o relație amoroasă de cinci ani, între 1986 și 1991.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Maiorul a negat orice posibilitate în acest sens într-o declarație făcută pentru Vanity Fair. „Relația mea cu Diana a început la doi ani după ce s-a născut Harry, dar acel biet băiat a fost întotdeauna afectat de această minciună mediatică”.

Și, totuși, bîrfele s-au dovedit atât de puternice, încât Palatul Buckingham ar fi comandat un test ADN.

În ciuda acestor vești, Nostradamus, cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor, a prezis în urmă cu mai bine de 400 de ani că Regele Charles al III-lea va fi nevoit să abdice, iar numele celui care îi va urma „va surprinde” o lume întreagă.

Te-ar mai interesa: Varice pe esofag. Semnele care trebuie să te îngri...

Harry, al cincilea în ordinea de succesiune la tron

„Presiunea asupra lui este atât de mare, iar vârsta este de asemenea împotriva, astfel încât Charles va fi de acord să abdice în favoarea fiului său”. Mai mult decât, acest fiu nu va fi moștenitorul coroanei, William, ci se presupune că va fi mai tânărul Harry, al cincilea în ordinea de succesiune la tron.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private