Sari la conținut

Soția lui Rafael Nadal, internată de urgență. Este însărcinată în 31 de săptămâni

Soția lui Rafael Nadal a fost internată de urgență într-un spital din Mallorca. Deși se dorește discreție absolută, presa spaniolă a relatat că Mery Perelló ar putea suferi o intervenție în următoarele ore.

Mery Perelló, soția lui Rafael Nadal, a trebuit să fie internată într-o clinică privată din Mallorca, Spania. Femeia, însărcinată în 31 de săptămâni, ar putea fi operată în următoarele ore la recomandarea medicilor ei. Momentan se știa doar că este sub observație ca măsură de precauție și pentru a evita complicațiile.

Presa spaniolă a relatat că femeia este însoțită de rudele ei: părinții ei, Maribel Nadal, cumnata lui Mery și una dintre cele mai bune prietene ale ei.

Motivul pentru care Nadal nu este lângă soția lui

Rafa Nadal se află în Statele Unite, pregătindu-se pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Tenismenul este cel mai mare câștigător al turneelor ​​de Grand Slam din istorie, cu 22 de cuceriri, iar la turneul de la New York va încerca să prelungească diferența față de următorul său imediat, sârbul Novak Djokovic.

Jucătorul de tenis din Manacor s-a căsătorit cu Mery „Xisca” Perelló în octombrie 2019, după aproape 15 ani de relație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Rafa Nadal și „Xisca” Perelló vor fi părinți pentru prima dată

Nadal și Perelló au confirmat în iunie că așteaptă primul lor copil.

Nadal, 36 de ani, și Mery, aproape 34 de ani, sunt împreună de 18 ani și s-au cunoscut prin Maribel, sora tenismenului, care a fost prietenă cu cea care acum este soția sa.

S-au căsătorit în octombrie 2019 la moșia Sa Fortalesa, situată în Pollença, nordul insulei Mallorca. Aici s-au căsătorit și alțo sportivi de elită, precum fotbalistul galez Gareth Bale și partenera sa Emma Rhys-Jones sau baschetbalistul Rudy Fernández cu modelul Helen Lindes.

Au fost aproape 500 de invitați, mulți dintre ei colegi ai tenismenului, precum Feliciano López, David Ferrer sau argentinianul Juan „Pico” Mónaco. Regele emerit Juan Carlos a fost și el acolo.

Toți participanții au fost obligați să-și lase telefoanele mobile înainte de a intra în castel, scrie TN.COM.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel