Sari la conținut

Harry și Meghan au interzis. „Inel de oțel” pentru a le pune ”stop”

Harry și Meghan au interzis. 2 iunie marchează începutul festivităţilor pentru Jubileul de Platină, sărbătoare ce marchează 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a.

Harry și Meghan au interzis. „Inel de oțel” pentru a le pune ”stop”

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor rata această sărbătoare și se vor alătura familiei regale. Cei doi vor călători alături de cei doi copii, Archie și Lilibet Diana, informează US Dailyreport.

Doar că Regina Elisabeta a II-a a luat măsuri drastice pentru cei doi. De exemplu, ei nu vor fi prezenți în balconul Palatului Buckingham în cursul ceremoniei grandioase.

Regina a luat măsuri drastice pentru Ducele și ducesa de Sussex

Conform unor surse, deși Regina Elisabeta a II-a este nerăbdătoare și fericită să se reîntâlnească cu prințul Harry și cu familia, suverana ar fi decis să ia unele măsuri pentru a-și proteja statutul. Conform Daily Mail, au fost luate anumite măsuri, astfel încât camerele de luat vederi să nu filmeze momente și conversații private sau secrete ale reginei și ale familiei sale.

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, se luptă cu probleme de sănătate și mobilitate și folosește un baston și chiar un cărucior de golf pentru a se deplasa.

Regina nu dorește să se facă fotografii

Presa din Marea Britanie a scris că Regina ar folosi un scaun cu rotile. Regina vrea să fie văzută într-o postură demnă și regală, în ciuda problemelor de sănătate. Nu dorește să se facă fotografii sau să fie surprinsă de cameră în timp ce se folosește de ajutorul asistenților Palatului Buckingham sau de un echipament medical pentru a se deplasa.

O echipă le va urmări fiecare mișcare

Ducele și ducesa de Sussex sunt așteptați să sosească la Londra însoțiți de o echipă de filmare, care le va urmări fiecare mișcare, pentru a realiza unul dintre cele mai așteptate documentare Netflix.

S-a creat „un inel de oțel” pentru a le pune ”stop”

Așa că Suverana Marii Britanii a a înființat un așa numit „un inel de oțel” pentru a preveni orice tentativă a prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de a prezenta vreo înregistrare cu ea în cel mai recent proiect al lor. Expertul regal Russell Myers spune că, cel mai probabil, consilierii Palatului Buckingham au instituit un cordon strict în jurul reginei, sfătuindu-i pe Meghan și Harry să nu se gândească nici măcar o secundă să o folosească pe suverană ca „personaj regal” în documentarul Netflix.

Harry a încălcat protocolul regal

El a amintit că prințul Harry a încălcat protocolul regal, după ce a avut o întâlnire secretă cu Regina Elisabeta, iar ulterior s-a grăbit să participe la un interviu la NBC.

”Cu siguranță ar fi fost sfătuiți să nu vorbească cu Oprah Winfrey, să nu vorbească cu Gayle King, să nu vorbească cu jurnaliştii americani, și totuși continuă să o facă. Asta te face să te întrebi cât de mult mai poate suporta familia și sunt sigur că prințul William și-a pus mâinile-n cap, ca prințul Charles, de fiecare dată când Meghan și Harry apar la televizor.”

Prințul William se teme si el că discuțiile sale private cu Harry se vor scurge în presă prin interviuri sau vor apărea în viitorul documentar.

La sfârșitul anului 2020, Markle și Prințul Harry au semnat un acord de mai multe milioane de dolari cu gigantul de streaming, care acum se luptă să rămână pe linia de plutire după pierderea masivă de abonați, pentru prima dată în mai bine de un deceniu.

Micuța Lilibet Diana, fiica cea mică a ducilor de Sussex, o va întâlni prima dată pe străbunica sa, Regina Elisabeta. De asemenea, fiica prințului Harry și a lui Meghan își va sărbători prima aniversare alături de Regină și restul familiei regale. Lilibet Diana a venit pe lume la 4 iunie 2021, în timp ce fratele ei mai mare, Archie, are deja trei ani. Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din mai 2018.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel