Sari la conținut

Surpriză de proporții pentru Regina Elisabeta. Nimeni NU se putea AȘTEPTA la așa ceva

Surpriză de proporții la Palatul Buckingha. Prințul Harry și familia acestuia, în prim-plan după doi ani. Nimeni NU se putea AȘTEPTA aștepta la așa ceva.

Surpriză de proporții pentru Regina Elisabeta. Nimeni NU se putea AȘTEPTA la așa ceva

În ultimul timp, relația dintre familia regală și cuplul Harry și Meghan s-a răcit. Însă, mâine, 21 aprilie 2022, când Regina Elisabeta împlinește venerabila vârstă de 96 de ani, familia se va reuni.

Ziua de naștere a reginei, însă, va reprezenta un motiv de reconciliere. Prințul Harry și familia acestuia vor participa  la parada aviatică, în același balcon al palatului Buckingham, alături de ceilalți membrii ai Casei Regale britanice.

Dar organizatorii se confruntă cu o problemă. Aceștia nu știu unde să îi așeze pe cei patru și iau în calcul un spațiu mai restrâns, într-un colț al balconului de la palat.

Simbolismul ascuns

Surse apropiate familiei regale au declarat presei din Marea Britanie că regina Elisabeta abia așteaptă să își cunoască strănepoata, Lilibet, de 10 luni. Cum cele două nu s-au întâlnit vreodată față în față, ecesta este, de altfel, și un „cadou” din partea nepotului Harry. Mai ales că numele micuței nu a fost ales întâmplător. Familia reginei Elisabeta o striga pe aceasta Lilibet în copilărie, , numele de alint fiind folosit, mai târziu și de soțul reginei, regretatul prinț Philip.

NU AU VOIE SĂ FIE ÎNSOȚIȚI DE ECHIPE DE FILMARE

Celor doi invitați, Harry și Meghan, li s-a explicat, se pare, faptul că în balconul palatului nu vor putea să fie urmăriți de echipele de filmare Netflix, ei având semnat un contract cu gigantul de streaming pentru realizarea unui documentar.

Anul acesta este marcat de „Jubileul de platină”, pentru a celebra 70 de ani ai reginei Elisabeta în serviciul casei regale a Marii Britanii. Petrecerea jubiliară de patru zile va avea loc în perioada 2 – 5 iunie, dar regina Elisabeta s-ar putea să nu participe la eveniment din cauza problemelor sale de mobilitate. Are nevoie de un baston pentru a se mișca și prezența ei fiind confirmată doar în ziua evenimentelor, potrivit click.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel