Sari la conținut

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu. Zodia care va primi sprijinul și protecția lui Dumnezeu. Va excela pe toate planurile

Cristina Demetrescu
Sursă foto: captură ecran Vorbește Lumea
Horoscop 1 - 15 septembrie cu Cristina Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru 1 – 15 august 2023, când zodiile trec prin tot felul de schimbări.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecul trebuie să persevereze mai mult în chestiuni legate de creativitate, sport, performanțele lor ce țin de talent. Trebuie să muncească foarte mult.

Nu este vorba doar despre talent, ci și despre muncă. Unii Berbeci trebuie să fie mai atenți la sănătate, pot apărea unele intervenții chirurgicale. Ș

i pentru că este Marte acolo, pot fi tratamente mai dure. Marte este planeta cuțitului, așa că au două tăișuri acolo: rezolvă o problemă, dar mai au și celălalt tăiș.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Taur

Pentru că Venus este retrograd și planetele sunt legate de sectorul casei și al căminului, nu ne ocupăm de chestiuni legate de artă, estetică, frumusețe, operații estetice.

Dacă vrea un candelabru, un tablou, o lucrare mai specială, Taurul să amâne până după 4 septembrie, pentru că ori iese prost, ori se face cu dublă cheltuială, ori nu găsește pe cine trebuie.

Taurii întâmpină și ceva suferință în dragoste. Cei mai tineri, mai necunoscători pun la suflet. De asemenea, pentru cuplurile tinere care încearcă să facă un copil, prin anumite metode artificiale, nu este neapărat o perioadă foarte bună.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Gemenii sunt stresați de planul comunicării, de tot felul de telefoane enervante. Este și bine, dar este și foarte mult stres. Țin conferințe, cursuri, pot da declarații la Poliție.

Trebuie să aibă grijă în casă, să evite accidentele domestice.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Rac

Racul trebuie să fie mai atent într-un demers ce ține de o situație profitabilă, să nu se arunce la prima vânzare-cumpărare, pentru că s-ar putea să cheltuie mai mult sau să încaseze mai puțin.

Trebuie să cântărească, acolo este vorba și de foarte multă alergătură, s-ar putea să nu aibă chef pentru lucrul acesta.

E o chestiune ce ține de acte, documente, înscrisuri, corecturi, acte care nu ies, care sunt pierdute și trebuie să alerge. Tot ce întârzie, şi acele piedici care apar uneori sunt de la Dumnezeu. E mai bine să așteptăm, să nu le criticăm foarte tare, sunt nişte semne.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Leu

Leului i se va subția buzunarul pe măsura mândriei, orgoliului, opulenței, ispitelor. Vrea să fie undeva, să fie cineva și atunci toate lucrurile acestea costă.

Nu toate sunt necesare, dar nu e nicio problemă, viața e frumoasă.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

Fecioarele ascund unele lucruri, le țin în interior, au niște orgolii, niște preocupări şi pentru că nu le comunică, nu le discut, ele pot deveni toxice, pot lua niște scenarii apocaliptice dacă le rumegă în interior.

Nicio zodie nu va fi mai critică decât Fecioara în următoarea perioadă. Din păcate, nu va face foarte multă ordine, ci va exprima mai multă nemulțumire. De multe ori este nemulțumită de o situație, dar, de fapt, are altă problemă în interior.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Balanță

Este foarte multă aglomerație în viața Balanței, prieteni, petreceri, evenimente, nunți, botezuri.

Balanța trebuie să bifeze și atunci nu are timp foarte mult pentru ea, pentru odihnă, pentru a se concentra asupra unor probleme, pentru sănătate.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Avansarea, funcția pe care o dobândește Scorpionul poate fi ușor controversată. Unii îl iubesc, alții nu, deci va fi acolo o mică controversă.

Până la urmă, Scorpionul e o zodie care își vede de drum și se bucură de ce primește, oamenii se vor obişnui cu timpul. Sau poate e vorba de deciziile pe care le ia un Scorpion aflat într-o funcție, care nu mulțumesc pe toată lumea.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Săgetătorii au planuri foarte mari. Sunt foarte idealiști, visează foarte mult, important e să fie și realiști, s-ar putea să primească unele critici sau cel puțin ar trebui să le ceară ei de la niște persoane avizate. De exemplu, te duci la un casting sau să verifici dacă ai un anumit talent.

Cineva avizat poate să le spună pe ce drum să meargă.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

Capricornul nu este în cea mai bună formă, nu are cea mai bună energie, este o perioadă în care trebuie să nu facă excese. Își face planuri care îi depășesc bugetul, nu toate investițiile pe care vrea să le facă îi folosesc, ci mai degrabă răspund la niște frustrări pe care le au în interior.

Trebuie să vină toamna ca să fie mai lucid în ce priveşte investiţiile.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

În cazul Vărsătorului, sunt doi elefanți în aceeași încăpere, adică nu îi ajunge casa, spaţiul. Vărsătorul are nevoie de spațiu, iar dacă asta nu se întâmplă, nu este o persoană prea simpatică. Din cauza aceasta, cheltuie, consumă resurse, bani, călătorește, vrea să plece.

Horocop 1 – 15 august, cu Cristina Demetrescu, pentru Pești

La Pești se suprapune în mod nefericit planul profesional, datoriile pe care le au la serviciu, cu planul medical. Prioritatea este însă sănătatea.

În același timp, Mercur, Marte sunt pe sectorul partenerilor, căsătoriilor, mariajelor, acolo sunt niște conflicte.

Chiar și un Pește care nu are un partener s-ar putea să se simtă pus la zid de alții.

Rezolvarea conflictelor ține de comunicare, explicații, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea Vorbeşte lumea.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: