Sari la conținut

Horoscop 1 ianuarie 2023: Atenție, dragi nativi! Anul începe cu daruri, dar și cu teste… Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu

Astrolog Daniela Simulescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop zilnic

Horoscop 1 ianuarie 2023: Atenție, dragi nativi! Anul începe cu daruri, dar și cu teste… Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu despre toate zodiile.

Anul 2023 începe cu o conjuncție a lui Venus cu Pluto în semnul Capricornului. Iar acest aspect va defini mare parte din atmosfera lui 2023. Pe plan sentimental, cu toții vom fi mai serioși, mai radicali și mai profunzi.

Jumătatea de măsură nu va mai reprezenta o opțiune. Conjuncția celor doi aștri are și implicații financiare serioase. Adică, ne recomandă să găsim formula perfectă astfel încât să investim prima dată în propria persoană, spune astrologul Daniela Simulescu.

Berbec

Anul începe cu Marte, guvernatorul tău, în mers retrograd. Până pe 12 ianuarie ar fi recomandabil să nu iei decizii importante.

Taur

Astrele îți recomandă să nu faci risipă. Ți-ar prii mai degrabă să te preocupi de partea spirituală astăzi, decât de cea concretă.

Gemeni

Unele frici îți vor da târcoale, dar pe bune acum! Nu este cazul să le lași să îți conducă viața în prima zi a anului!

Rac

Gesturile celor dragi te vor impresiona! S-ar putea să te crezi inferior și să îi urmezi orbește, dar nu este cazul!

Leu

Chiar dacă este prima zi a anului, să știi că vei fi destul de harnic! De altfel, vei face tot posibilul să nu te plictisești!

Fecioară

Mai las-o încolo de muncă! Este cazul să fii mai preocupat de propria persoană decât de alții. Vine și vremea lor!

Balanță

Conjuncția Venus-Pluto îți va aduce numeroase revelații despre unii membri ai familiei. S-ar putea să rămâi marcat de unele gesturi.

Scorpion

Ești foarte înțelept astăzi! Vei avea numeroase vorbe de duh. Aproape că nici ție nu îți vine să crezi ce spui după o noapte de petrecere.

Săgetător

Ai face bine să nu începi anul cu unele cheltuieli inutile! Ci mai degrabă să cheltuiești cu sens. Ai grijă și la alimentație!

Capricorn

Conjuncția Venus-Pluto este în semnul tău. Emoțiile tale vor fi la extreme. Prima zi a anului vine și cu daruri, dar și cu teste.

Vărsător

S-ar putea să îi acorzi trecutului mai multă importanță decât ar trebui. Încearcă să te împaci cu ceea ce nu mai poți schimba.

Pești

O parte din tine vrea să petreacă timp în preajma celor dragi, dar cealaltă ar vrea să fii mai retras. Va trebui să le împaci!, mai spus astrologul Daniela Simulescu, potrivit DC News.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel