Sari la conținut

Horoscop 10 – 16 septembrie. Alina Bădic: Cum putem să evităm conflictele? Trebuie să învățăm să ne adaptăm

Alina Badic
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale saptamanale

Horoscop 10 – 16 septembrie. Urmează o perioadă în care avem foarte multe lucruri pe care trebuie să înțelegem. Astrele ne favorizează un moment de introspecție, de a ne da seama cine suntem și cât anume trebuie să schimbăm în noi.

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 10 – 16 septembrie 2023.

„Există riscul de a nu mai avea suficientă energie, de a fi nevoie să ne reconectăm cu universul, cu natura pentru a ne purifica? Cum putem evita conflictele săptămâna viitoare?

Este oare indicată deschiderea spre identitatea celorlalți sau centrarea spre interior? Nu încercați să schimbați ceea ce vă înconjoară mai mult decât este necesar!

Pentru cine vrem să fim persoana suport? Ce observați atunci când priviți în interiorul dumneavoastră?”, a atenționat  Alina Bădic, la B1 TV.

Citeste si:

Horoscop 10 – 16 septembrie: Berbec- Vindecare

Luna Nouă vorbește despre vindecare, despre identificarea zonei din care ne putem extrage energia! Pentru voi, ea va avea loc pe casa serviciului, ceea ce înseamnă că trebuie să vă gândiți să lansați un proiect sau cum să vă promovați din punct de vedere profesional. Totodată, trebuie să înțelegeți cât sunteți dispuși și cât este corect să vă implicați în destinele celorlalți în ideea de a-i ajuta sau de a le deschide ochii, dar totuși cât este de important să vă reculegeți și să vă încărcați propriile baterii.

Taur- Atenție la sănătate

Astrele vorbesc despre oportunitatea de a vă conecta cu natura, despre oportunitatea de a fi din nou în matcă, despre modul în care învățați să vă adaptați. Pentru mulți dintre voi ar fi, totuși, nevoie să luați mai mult în calcul și sănătatea fizică – este necesar un regim de viață echilibrat în această perioadă! Pe de altă parte, avem foarte multe lucruri pe care trebuie să înțelegem. S-ar putea să vă doriți foarte mult să ajutați anumite persoane, dar asta nu înseamnă că persoanele respective trebuie să se conecteze propriu-zis cu energia voastră. Nu vă tulburați foarte mult!

Gemeni- Resetare

Pentru voi, o Lună Nouă în semn mercurian nu poate fi decât deschizătoare de drumuri! Este un moment foarte bun pentru rugăciune, pentru meditație, o meditație care, pe undeva, include și natura. Ar fi foarte bine să încercați să stați mai mult în natură sau într-un spațiu sacru pentru voi. Luna Nouă implică și impune o resetare! Foarte mulți dintre voi veți asculta și părerile altor persoane, păreri pe care poate că nu le-ați luat în calcul până acum.

Rac- Emoții noi și bucurie

Orice fenomen de Lună Nouă este foarte important pentru voi, așa că săptămâna următoare vă aduce foarte multe elemente care vorbesc despre exprimarea bucuriei. Experimentați noi emoții și vă doriți, pe undeva, să beneficiați de energiile lunare, dar trebuie să fiți foarte atenți deoarece energiile lunare sunt un pic subiective și au legătură cu interpretarea comportamentului anumitor persoane. Altfel spus, mare atenție să nu greșiți în interpretarea interacțiunii cu anumiți oameni!

Horoscop 10 – 16 septembrie: Leu- Ordine în plan financiar

Luna Nouă are o relevanță foarte specială pentru voi! Cum să vă puneți mai mult în valoare ceea ce dețineți? Energiile lunare vă ajută în săptămâna următoare să veniți cu un potențial suplimentar pe tot ce ține de ceea ce vi se cuvine prin drept divin. Trebuie să faceți un pic de ordine în planul financiar! Aspectele astrale vorbesc despre un soi de preocupare de natură materială, care nu vă este specifică de obicei, dar care totuși capătă o relevanță foarte karmică.

Fecioară- Generozitate

În acest moment, sarcina este aceea de fi noi înșine, de a fi într-o corespondență divină și imperturbabilă cu propriul sine! Pe de altă parte, această Lună Nouă vă dă un soi de tendință către expansiune, un soi de generozitate. Vă puteți ocupa în exces de ceilalți – oricum este proverbială tendința Fecioarelor de a se pune în slujba celorlați – chiar dacă nu v-au cerut ajutorul, iar aici este un punct de minus. Dacă nu vi s-a cerut ajutorul, poate că ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte să îl oferiți.

Horoscop 10 – 16 septembrie: Balanță- Moment de respiro, bun pentru suflet

În cazul vostru, Luna Nouă are loc pe casa liniștii sufletești! Altfel spus, găsiți o formulă foarte interesantă de a vă adresa propriului suflet și începeți să vă doriți să faceți lucruri pentru liniștea voastră, fie că este vorba despre o achiziție sau o interacțiune cu cei din jur care să îi determine pe ceilalți să facă lucruri care vă produc o mare plăcere. Unii dintre voi își vor găsi echilibrul făcând doar lucruri care vi se adresează sufletește. Nu este deloc rău un moment de respiro.

Scorpion- Parteneriate valoroase

Într-un fel, sunteți obligați să vă împărțiți între zona psihică, mistică, respectiv zona care vorbește despre forță financiară. Aveți ocazia de a vă raporta total diferit la modul în care câștigați, la modul în care încep să se manifeste lucrurile în plan financiar. Foarte mulți dintre voi își vor schimba direcția și își vor da seama că sunt o forță. S-ar putea să găsiți parteneriate de mare calibru și să creșteți foarte mult prin ele!

Săgetător- Schimbare de profesie

Vești bune! Guvernatorul vostru, Jupiter, face un aspect absolut superb acum, o conjucție cu Uranus, un aspect foarte frumos cu Soarele, cu Mercur, ceea ce înseamnă că vă vin foarte multe idei și dispuneți de o capacitate foarte intensă de a vă pune în slujba celorlalți. Descoperiți noi identități din punct de vedere profesional. S-ar putea să schimbați ceva din punct de vedere profesional și să găsiți ceva mult mai eficient sau asocieri cu persoane mult mai calibrate pe destinul vostru.

Horoscop 10 – 16 septembrie: Capricorn- Hotărâre importantă

Vă avantajează din plin această Lună Nouă în semn prieten, în semn de Pământ. Ați putea lua o hotărâre foarte importantă din punct de vedere concret, una cu aplicabilitate în viitorul apropiat. S-ar putea să ajutați persoane care chiar au nevoie de ajutorul vostru, dar s-ar putea să fiți ajutați și voi. Chiar faceți echipă cu karma, deoarece atunci când noi ieșim în întâmpinarea acestor elemente de predestinare, universul nu rămâne dator!

Vărsător- Realizați care vă sunt extremele

Energia pe care o propune Luna Nouă s-ar putea să vină cu o invitație la retrospecție pentru a vedea care sunt lucrurile bune și care sunt cele care nu vă mai fac atât de bine. Veți sesiza situații în care poate că ați fost incorecți sau alții au fost incorecți cu voi, în care cu unii ați fost prea exigenți, iar cu alții prea amabili. Veți observa elemente care au legături clare cu extremele.

Pești- Ordine în aspecte importante ale vieții

Vă luați singuri un soi de libertate pentru a face ordine în acele zone de mare importanță pentru voi. Trebuie să înțelegeți rolul și rostul tuturor lucrurilor cu care vă intersectați, fie că este vorba despre un eveniment, o persoană, un loc de muncă sau o preocupare. Este foarte important să înțelegeți cum trebuie să vă raportați la aceste situații.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.