joi, august 18, 2022

Horoscop 11 iulie. Una din zodii primește bani de lunea, fără să se aștepte.  Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să înţelegem sensul ascuns al unor lucruri. 

Iată care sunt previziunile făcute de Neti Sandu pentru fiecare nativ:

BERBEC

E anul vostru special şi multe lucruri sunt posibile, urmaţi-vă visul şi o să fie o împlinire, o să vedeţi, pe toate planurile, e de profitat la maximum.

Te-ar mai interesa: 7 zodii vor da lovitura în curând! Ce îi așteaptă ...

TAUR

Se poate să apară ocazia ideală să vă schimbaţi maşina, ori să vă luaţi un alt mijloc de transport, o motocicletă, un ATV, sau o barcă, ştiu eu, cu motor.

GEMENI

O să vină cineva care s-așteaptă să petreceţi mai mult timp împreună, să vă cunoaşteţi, eventual, dacă sunteţi de puţin timp în relaţie.

RAC

E un entuziasm legat de prezenţa cuiva, poate cineva şi-a respectat o promisiune şi a venit, după o lungă absenţă şi viaţa voastră o să capete un plus de culoare.

LEU

Vi se propune ceva nou de lucru, dar poate după ce vă-ntoarceţi din vacanţă, ca s-aveţi timp să concepeţi o strategie, să ştiţi din ce unghi să abordaţi proiectul respectiv.

Te-ar mai interesa: 19 august, zi de mare sărbătoare pentru creștinii ...

FECIOARĂ

Vă interesaţi de o sursă de bani, poate o să apelaţi şi la un credit bancar sau poate vindeţi ceva care vă ocupa locul degeaba pe-acasă.

BALANŢĂ

Veşti dintre cele mai bune şi o să fiţi în priză, ca să nu rataţi o şansă de a vă găsi un job mai bun sau să vă-nscrieți la o şcoală care să vă cultive nişte aptitudini.

SCORPION

E posibil să luaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie de pe urma colaboratorilor şi o să vă bucuraţi de o invitaţie, la sfârşit de săptămână, într-o staţiune turistică.

Te-ar mai interesa: Sarea, tratament eficient folosit de mii de ani...

SĂGETĂTOR

Noutăţi care să vă dea speranţe de mai bine în plan sentimental şi o să aflaţi când ieşiţi la cafea dacă există compatibilitate, sau nu, cu persoana nou întâlnită.

CAPRICORN

O să vă mai cumpăraţi câte ceva prin casă şi scoateţi din banii puşi deoparte, ca să nu săriţi peste rata la bancă, ori factura la-ntreținere, şi să v-alegeţi cu restanțe.

VĂRSĂTOR

E posibil să vi se propună un nou proiect la serviciu şi să fie şi bine plătit, dar cu muncă multă şi pe termen lung. Dar asta e bine că durează.

Te-ar mai interesa: Consumul de ciocolată ne ferește de multe afecțiun...

PEŞTI

O să vă puneţi în valoare un talent ascuns şi o să vi se umple frumos, timpul liber ca o să vă acapareze munca în sine – o să fie captivantă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private