Sari la conținut

Horoscop 12-18 August. Numerolog: Dubii, ezitări, multe neliniști

horoscop februarie
Sursă foto: Shutterstock

Horoscop 12-18 August. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă! Vin dubii, ezitări și multe neliniști pentru o zodie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Săptămâna următoare e timpul și ai și înțelepciunea care te ajută să reflectezi și să îți aducă ceva liniște, pentru că ai avut o săptămână anterioară mai tumultoasă. Pentru cei necăsătoriți, o relație poate să apară după un timp de așteptare, dar la fel de bine pot apărea și recompense târzii. Vei căuta pe cât e posibil să petreci timp alături de persoane în vârstă, care îţi vor da sfaturi foarte utile.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

În schimb, Taurul are o săptămână de protecție cu ajutor nesperat. Este pe calea cea bună, are încredere în el și se întrevede o legătură așteptată, dar care era în dubiu și spera să se poată într-adevăr concretiza. Poate pentru unii care își doresc mai mult, poate să apară chiar o căsătorie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

În schimb, Gemenii au energie, acționează bine profesional, domină situația de la serviciu, dar și în jurul lor, deoarece au mult magnetism, atrag și în relație, dar și pe cei din jurul lor și sunt extraordinari de magnetici în ceea ce înseamnă dragoste. Au mare dorință de cunoaștere și datorită acestui lucru, pentru că ei nu se implică într-o relație până nu cunosc, apar și raporturi pasionare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racul, în schimb, se simte trădat săptămâna viitoare, undeva abandonat de prieteni, de cei din jur. Este prizonierul unei situații și nu poate face nimic. Deocamdată nu are cum să iasă din astfel de conjuncturi. Va trebui să renunți la o persoană care te-a decepționat și în care aveai încredere. Deci o săptămână de luat măsuri hotărâtoare, dar și drastice totodată.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul primește un suflu nou, urmând după acest insuflu de energie o transformare radicală, dar asta va veni după un eșec pe care el l-a suportat, nu l-a făcut cunoscut nimănui și totodată scapă de perioada de angoase prin care a trecut. Cu alte cuvinte, Lei în săptămâna 12-18 august vor începe o viață nouă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara are o săptămână bună, dă dovadă de răbdare și receptivitate, iar o ieșire în natură o va avantaja, deoarece va cunoaște o persoană cu care undeva se vedea pe ascuns și nu spunea nimănui. Secretul Fecioarei acum iese la iveală. O femeie în schimb este foarte bună și va sări în ajutorul tău, acoperind micile greșeli pe care ai încercat să le ascunzi.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

O situație complicată are final fericit pentru nativii din Balanță. Toți cei întreprinzi îți va reuși și de aceea vei fi într-o săptămână cu exces de fericire sau vei fi foarte fericit. Primește recompense bine meritate. Uite că mai vin bani și pe la Balanțe.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

În schimb, Scorpionul este pus în situație să facă o alegere, dar încă ești plin de dubii, ezitări, multe neliniști din cauza unei rivalități arhicunoscute nu numai de tine, dar și de cei din jurul tău. Reflectează înainte să iei o decizie în a alege dintre două persoane, două situații și două decizii pe care ar trebui să le iei ulterior.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

La Săgetător, pentru el o situație nouă îl relansează. Așa că acționezi rapid, chiar dacă cei din jur sunt pasivi la acțiunile tale, nu te interesează și iei frâiele acțiunii. Ai toate atuurile de partea ta. Noutățile, în schimb, în săptămâna următoare, te avantajează inclusiv secretele altor.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Pentru Capricorn, o întâlnire neașteptată poate aduce o dragoste nouă, fulgerătoare. O lovitură de teatru îți va aduce o mare plăcere. Primești vești noi, doar cuplurile mai vechi pot avea ceva disensiuni în familie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

În schimb, Vărsătorul primește la rândul lui noi influxuri benefice. Apar schimbări rentabile, vizita unei persoane plecate mai demult din localitate sau din țară și cu mulți prieteni în jur te vor ajuta într-o relație, îți vor pune o vorbă bună acolo unde tu n-aveai niciun fel de rezolvare. Dar tu vei fi cel care trebuie să facă primul pas.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Peștii au o săptămână destul de amestecată, dublă, duală ca la ei, când bine, când rău, deși dragostea e în jurul vostru. O întâlnire e dominată de atracția fizică, dar totodată în spate se ascunde multă gelozie, pasiune dar și dorința ca din relația respectivă să obții un beneficiu financiar. Există posibilitatea unor raporturi fizice cu acea dragoste la prima vedere. Sunt dorințe și pasiuni care trebuie înfăptuite, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3 CNN.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: