duminică, august 7, 2022

Horoscop 14 iulie. Gemenii sunt salvați, Capricornii se transformă. Astrolog: „Tăiem în carne vie sau scoatem din rădăcină o problemă”.

Astrele predispun astăzi la multă intensitate. Ziua de 14 iulie este o zi cu emoții puternice, cu gânduri foarte pătrunzătoare și tocmai de aici claritate și lămuriri.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile. „O zi plutoniană astăzi, tăiem în carne vie sau scoatem din rădăcină o problemă”.

Te-ar mai interesa: Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot...

Horoscop 14 iulie: Berbec

Pentru Berbeci, mai ales în legătură cu drepturile lor financiare, relația cu șefii sau decizii mari pe care le iau, sunt foarte fermi și reușesc.

Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce ciocniri cu autoritățile, niște funcționari mai încăpățânați pe care îi pot lămuri în cele din urmă, cu insistență.

Gemeni

Pentru Gemeni, o salvare binevenită sau cheia unei salvări, o soluție medicală sau financiară care le pică foarte bine acum și merg pe această soluție.

Horoscop 14 iulie: Rac

Pentru Raci, curajul de a își afecta imaginea publică prin decizii foarte mari pe care le iau, dar care sunt foarte sănătoase pentru ei și poate trebuia să le ia de mult, mai ales în relații.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

Leu

Leii își reorganizează viața, au alte priorități, își dau seama că sănătatea este importantă și fac lucrurile în propriul lor stil. Se ghidează după ce le spune inima, sufletul în acest moment că trebuie să facă spre binele lor.

Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aceasta plutoniană aduce curajul de a-și arăta, ilustra talentele, capacitățile, opiniile, opțiunile și asta în numele dreptății, adevărului sau de dragul cuiva și a unei dreptăți pe care vor să o facă.

Te-ar mai interesa: Cum să-ți ajuți copilul care suferă de ANXIETATE...

Horoscop 14 iulie: Balanță

Pentru Balanțe, ziua plutoniană face regulile în casă. Balanțele se impun mai ales în viața personală sau își dau seama foarte clar ce nu merge bine, unde sunt fisurile, ce au făcut greșit, dar și ce este de efect în mediul în care ele trăiesc și iau măsuri. Înțeleg, pe de de altă parte, cauzele lucrurilor care nu funcționează.

Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi plutoniană care le dă multă anduranță, insistență la frecuşuri și dificultăți birocratice. Și dacă au răbdare, în a doua jumătate a zilei, pot viza un succes.

Te-ar mai interesa: Laptele de aur, băutura MINUNE: ajută creierul, te...

Săgetător

Săgetătorii sunt preocupați de bani și găsesc o cale ușoară de a pune mâna pe ei, în sensul că găsesc o oportunitate de a-și vinde foarte bine talentele și experiența profesională.

Horoscop 14 iulie: Capricorn

Capricornii pur și simplu se schimbă, se transformă, fac o muncă cu ei înșiși, de fapt și toată săptămâna pledează pentru asta. Așa că această zi plutoniană poate fi transformatoare pentru ei.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

Vărsător

Vărsătorii pot renunța la ceva, ceva ce nu le face bine la sănătate sau o atitudine ori un ticuri, un viciu care nu-i ajută să funcționeze bine în acest moment.

Pești

Pentru Pești se pot baza pe o persoană, mai ales la început de zi, o persoană pe care o știu și la care apelează pentru un sfat important. În a doua jumătate a zilei au nevoie de singurătate pentru a reflecta. Atenție, cei care fac drumuri să fie un pic mai prudenți!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private