Sari la conținut

Horoscop 15 decembrie, cu Daniela Simulescu. Viitorul sună bine

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
recomandările astrologului

Horoscop 15 decembrie, cu Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, spune că astăzi, 15 decembrie, Mercur din Capricorn se duce către un trigon cu Uranus din Taur. Cum sunt afectate zodiile de acest fenomen? Previziuni complete pentru zodii.

Astrologul Daniela Simulescu spune că nu trebuie să „uităm de retrogradarea lui Marte în Gemeni. Ceres va mai petrece câteva zile în semnul Fecioarei”.

Dacă ar fi să descriem pe scurt aceste aspecte, am spune că trăim zile pline de anxietate, că suntem prea prăpăstioși, grăbiți și lipsiți de logică. Ne grăbim, nu știm unde și de ce. Și ne disociem constant de ce ne transmite corpul.

Daniela Simulescu: Viitorul sună bine

Horoscop cu Daniela Simulescu. Berbec

Te vei concentra prea mult pe chestiunile profesionale și prea puțin pe cele personale. Cei dragi vor face nazuri din această cauză.

Horoscop 15 decembrie. Taur

Ar fi bine să nu neglijezi faptele apropiaților. Sunt mai importante decât spusele și promisiunile lor. Chiar trebuie să fii vigilent.

Horoscop 15 decembrie. Gemeni

Îți recomand să îl folosești mai mult pe Marte retrograd în semnul tău. Adică să reiei proiectele care nu fost rezolvate în ultimele luni.

Horoscop 15 decembrie. Rac

Nu te depărta prea mult de partener! S-ar putea ca acesta să aibă unele idei miraculoase la problemele tale.

Horoscop. Leu

Așteptările nu fac decât să îți otrăvească planurile pentru viitorul apropiat. Acceptarea radicală va fi de real ajutor.

Fecioară

Fă loc în programul tău și unor activități îndrăgite sau unor pasiuni. Astfel, ziua va trece mult mai ușor și fără mulți nervi.

Fii mai atent la drumuri

Balanță

Vei socializa destul de mult. Chiar ai nevoie de interacțiunea cu prietenii sau cu oameni noi. Fii mai atent la drumurile pe care le vei face!

Scorpion

Comportamentul partenerului poate deveni o sursă nemaipomenită de inspirație. Încearcă să nu te panichezi din nimic.

Săgetător

Te stresezi exagerat în ceea ce privește situația financiară. Este bine să cauți sprijin, dar nu să îi zăpăcești pe ceilalți.

Capricorn

Gândește, socotește și pe urma vorbește/scrie! Această disciplină te va ajuta enorm în orice proiect, mai ales din punct de vedere profesional.

Vărsător

Cu cât ești mai strict cu rutina ta cotidiană, cu atât vei avea mai multe de pierdut. Relaxarea nu strică nimănui niciodată.

Horoscop. Pești

Este cazul să te gândești la abordarea unor subiecte inconfortabile cu unele persoane. Nu neapărat astăzi, dar în zilele următoare cu siguranță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel