sâmbătă, iulie 2, 2022

Ziua de 15 iunie este marcată de autoritate, demnitate și putere, iar unele zodii se vor confrunta cu tensiuni. Este ziua în care trebuie să avem argumente ferme.

Camelia Pătrașcu a dezvăluit la Antena3 cum va fi ziua de 15 iunie pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pot exista cioniri cu superiorii, au puterea de a se confrunta, de a merge la bătălie. Trebuie văzut doar dacă aceasta este singura metodă posibilă acum.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant. Momentul în care o turistă este omor...

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Ziua este aducătoare de discuţii, dezbateri şi nemulţumiri, mai ales privind cadrul administrativ. Oficialii nu sunt uşor de lămurit.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Problemele sunt date de bani şi prieteni. Acolo unde au ajutat pe cineva pot descoperi că nu vine un contraajutor sau oamenii nu sunt recunoscători.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Problemele de azi şi tensiunile sunt legate mai ales de parteneriate şi poate au sentimentul că imaginea lor este ştirbită din cauza unor animozităţi.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Trebuie să înţeleagă foarte bine un cadru legal care le afectează munca, poate întârzie nişte acte…. Ideile sunt grozave dar au sentimentul că strau, trag după nişte persoane. Insistă şi pot avea câştig de cauză.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pot lucra foarte bine, dar nu neapărat ceilalţi sunt mulţumiţi de ceea ce face, de etapa de acum. Se străduiesc să facă lucrurile perfect şi parcă cineva spune că mai trebuia ceva.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

O zi cu tensiuni, mai ales în casă şi cămin sau poate nu au chef să se implice şi nici nu prea pot să dispară, aşa încât posibil să facă lucrurile cu dificultate

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Multe discuţii mai ales la locul de muncă. Cum e mai bine să se procedeze, că fiecare are câte o părere şi nu au timp să stea după toată lumea. Se pot enerva un pic.

Te-ar mai interesa: Gestul care îți poate salva viața, în caz de infar...

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să cheltuiască şi dacă rezistă la o cheltuială sau găsesc ei alte artificii să obţină totuşi ceea ce îşi doresc, dar pe alte căi şi alţi bani, atunci este minunat.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Ziua este marcată de tensiune, nelinişti interioare. Poate că realizează lucruri, dar au senzaţia că îi costă prea mult, că trebuie să lase prea mult de la ei. Cumva au sentimentul că pierd teren.

Te-ar mai interesa: Sfâșietor! Un tânăr de doar 20 de ani a hotărât să...

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Tensiunile sunt legate pe de o parte de sănătate, amână nişte lucruri, nişte investigaţii şi poate nu e bine. Drumurile sunt supărătoare sau vizitele. Cel mai bine ar fi să se retragă şi să îşi încarce bateriile.

Horoscop 15 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Tensiunile vizează şi banii, dar şi posibilităţile lor de a răspunde prezent şi de a mulţumi nişte persoane care le fac nişte invitaţii. Sunt într-un context social care le consumă cam mult energie şi bani.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă care anunță polipii uterini. Toate...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private