marți, septembrie 27, 2022

Horoscopul întocmit de Neti Sandu pentru marți, 15 martie 2022, anunță o zi în care nativii din Capricorn se vor bucura de un succes de echipă, iar cei din zodia Berbec primesc semnale în sfera sănătății. Iată ce au pregătit astrele pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 15 martie. Neti Sandu: „Sunt niște răscolili pe cer…”

„O zi bună de făcut alegeri. O să ne dăm toată silința să mulțumim pe toată lumea, să le respectăm dorințele, dar să nu trecem nici peste principiile noastre.

Te-ar mai interesa: Mărturii incredibile ale femeilor care l-au reclam...

Vibrația zilei este 6 și o să echilibrăm balanța ca să fie armonie în jurul nostru. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii”, spune Neti Sandu, astrolog Pro TV.

Horoscop 15 martie. PEȘTI
O să vă bucurați de niște beneficii care să vă consolideze un statut și să o duceți mai bine din toate puntele de vedere.

O să vă implicați în diverse proiecte și veți avea succes, o să vă puteți asocia cu niște oameni care să pună umărul la preocupările respective și se-anunță și bani.

Horoscop 15 martie. BERBEC
Sunt niște semnale în sfera sănătății și n-ar strica să vă programați la un specialist să vedeți cum stați. Poate e nevoie de un tratament.

Te-ar mai interesa: Alimente care ajută la reglarea glandei tiroide, î...

Vi se propune o colaborare și care-o să capete amploare din mai încolo, c-o s-aveți susținere din mai multe direcții și n-o să ratați o astfel de ocazie.

Horoscop 15 martie: Decizie referitoare la familie

Horoscop 15 martie. TAUR
Vi se cere ajutorul în comunitate, într-un grup ca să le asigurați un confort material sau poate e vorba de suport emoțional unor oameni.

Poate va trebui să luați o decizie referitoare la familie și să vă consultați cu ai voștri, înainte de toate să nu apară discuții dup-aceea, că e important să vă puneți de acord.

Te-ar mai interesa: Diabet zaharat: simptomele timpurii care apar la n...

Horoscop 15 martie. GEMENI
Se poate să vă pregătiți de o nuntă în familie, să vă ocupați de toate detaliile și să faceți față tuturor solicitărilor.

O să ieșiți la rampă cu ceva care va fi apreciat și poate fi momentul vostru de glorie, că se poate vinde bine acel produs sau imaginea voastră va avea de câștigat.

Horoscop 15 martie RAC
Se poate să vă invite cineva în alt oraș să-i faceți o vizită sau poate aveți voi o reședință altundeva și o să petreceți weekend-ul acolo.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Kilogramele în plus sunt o problem...

S-au adunat cam multe cheltuieli și nu se poate să nu luați tot ce-aveți nevoie că cerințele familiei sunt mari și ați putea apela și la rezerve.

Sfaturi pentru Leu: O să reglați comunicarea cu șefii

Horoscop 15 martie. LEU
Vă dați întâlnire cu cineva care se gândește la o relație care v-ar putea face fericit – depinde acum de voi, dacă sunteți cu cineva – exclus.

O să reglați comunicarea cu șefii și cu anturajul colegial și o să vă reușească munca în echipă, o s-aveți mai mult spor și vor fi și bani.

Te-ar mai interesa: Bebelușii pot avea gust și miros în uter. Studiu: ...

Horoscop 15 martie. FECIOARĂ
Relația cu partenerul de cuplu capătă stabilitate și o să vă căsătoriți, dacă n-ați legalizat încă relația.

E multă lume care vă curtează să lucrați ceva împreună și să căpătați un plus de notorietate, să vă extindeți relațiile și să fie o realizare în plan social.

Horoscop 15 martie. BALANȚĂ
Se pare că n-ați terminat treaba pe-acasă, mai comandați diverse piese de mobilier, poate pentru birou, de lucru de-acasă.

O să vă găsiți ceva nou de lucru și o să vă și placă, se vor aduna bani din mai multe surse, mici colaborări poate, cu promisiuni de permanentizare a contractului.

Horoscop 15 martie. SCORPION
Vă puteți găsi omul visurilor voastre – poate și pentru că o să ieșiți din închistare, o să fiți deschiși unei relații.

Apar schimbări care vă pot indica o nouă traiectorie profesională și vă puteți aventura dac-aveți curaj c-o să vă puteți mobiliza și din mers, pare să fie ceva atipic.

Horoscop 15 martie. SĂGETĂTOR
O să rezonați cu colegii, poate mai ieșiți și după orele de program și o să fie o atmosferă armonioasă în cadrul grupului.

În continuare, tot casa rămâne principalul obiectiv – fie că să vă luați alta, fie că s-o renovați, să-i aduceți unele îmbunătățiri, pe cât posibil.

Sfaturi pentru Capricorn: veniți cu soluții și fiecare vă contribui cu câte ceva

Horoscop 15 martie. CAPRICORN
O să strângeți relațiile cu rudele apropiate, poate pentru c-o s-aveți un eveniment în familie și o să faceți împreună pregătirile.

O să vă bucurați de un succes de echipă, vi se cere părerea, să veniți cu soluții și fiecare vă contribui cu câte ceva și o să vă sincronizați, va fi o bună comunicare.

Horoscop 15 martie. VĂRSĂTOR
Se poate să vă curteze mai mulți angajatori pentru proiecte diferite și să vă fie greu s-alegeți unul – dar vă mai gândiți – nu e grabă.

Poate vi se plătesc niște proiecte mai vechi, or mai fi și alte colaborări – cert e că par să vină bani din mai multe surse și o să aveți un confort financiar.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private