Sari la conținut

Horoscop 15 septembrie 2023. Schimbări importante aduse de Luna Nouă în Fecioară

Horoscop Cristina Demetrescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
ce au pregătit astrele pentru data de 3 octombrie

Astrologii spun că ziua de vineri, 15 septembrie, este una bună pentru linişte şi relaxare. Luna Nouă în Fecioară pe 15 septembrie 2023 poate aduce curățarea organismului de toate lucrurile care până în prezent i-au dăunat.

Află ce au pregătit astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Horoscop 15 septembrie – Berbec

Nativii Berbec trebuie să fie foarte atenți la sănătate în această perioadă. Sunt nevoiți să își asculte corpul și să decidă cum vor continua de acum înainte. Se anunță schimbări majore în viața lor, iar acest lucru nu poate decât să le ofere un plus de siguranță.

Pentru nativii Taur, în această perioadă se pune tot mai mult accentul pe sfera amoroasă. Va fi vorba despre copii, familie și partener.

Dacă există probleme în relația de cuplu, acestea trebuie rezolvate fără prea mari bătăi de cap. Creativitatea va fi punctul forte acum, iar ceea ce își propun în acest sens le va fi de folos pe viitor.

Citeste si:

Horoscop 15 septembrie – Gemeni

Nativii Gemeni au șansa de a-și dedica timpul familiei și copiilor, asta dacă până acum timpul le-a lipsit cu desăvârșire. Este un moment oportun pentru comunicare și pentru restabilirea relațiilor ce s-au deteriorat între timp, spune Yourtango.com. Cei mai mulți trebuie să profite de aceste aspecte pozitive și să se conecteze cu sinele.

Horoscop 15 septembrie – Rac

Nativii Rac sunt nevoiți să se ocupe acum de sarcinile pe care le-au amânat în trecut. Indiferent că vorbim de cele mai dificile contexte sau cele mai simple revelații, acestea trebuie îndeplinite. Pe plan profesional sunt gata să-i impresioneze pe cei din jur.

Nativii Leu sunt sfătuiți să își ia o pauză, dat fiind faptul că au muncit din greu pentru a-și păstra finanțele la un nivel optim. Întregul lor efort va fi din plin răsplătit, arată Astrology.com, potrivit catine.ro. Pe plan personal vor trebui să ia cele mai difcile decizii, dar și să aibă încredere în instincul care îi ghidează de ceva vreme.

Horoscop 15 septembrie – Fecioară

Nativii Fecioară sunt nevoiți să se reinventeze și să-și urmeze propriile gânduri și vise. Speranțele pe care le-au nutrit în ultimul timp vor da roade și vor ieși dintr-un impas. De asemenea, dorințele le vor fi îndeplinite pe măsură ce perioada va trece iar viziunile viitoare nu vor mai fi pline de frici.

Horoscop 15 septembrie – Balanță

Nativii Balanță sunt sfătuiți să se bucure de energiile pozitive ce le pătrund în suflet și în minte în perioada următoare. Specialiștii susțin că trebuie să fie atenți la orice fel de modificare în rutina zilnică, asta pentru că le va aduce un plus de încredere, atât pe plan profesional cât și personal.

Horoscop 15 septembrie – Scorpion

Nativii Scorpion sunt inspirați să lucreze mai mult în grupuri, să se alăture comunității din care fac parte. Dacă până acum și-au format opinii și păreri despre cei din jur, acum este șansa lor de a se alături într-o călătorie de lungă durată cu cei mai apropiați dintre ei. O nouă aventură îi așteaptă pe cei mai mulți născuți sub acest semn zodiacal.

Horoscop 15 septembrie – Săgetător

Nativii Săgetător vor primi o moștenire sau își vor schimba cariera în așa fel încât nu vor mai simți niciodată lipsa financiară. Este momentul lor de glorie, timpul pentru a construi ceea ce și-au dorit dintotdeauna.

Horoscop 15 septembrie – Capricorn

Nativii Capricorn au parte de aventură și chemare către noi orizonturi. Poate fi vorba despre o vacanță prelungită în locurile mult dorite. Important este să aibă mintea deschisă către oportunități ce le vor depăși cu siguranță limitele.

Horoscop 15 septembrie – Vărsător

Nativii Vărsător sunt nevoiți acum să inițieze planuri pe termen lung, proiecte ce nu vor mai avea termen de amânare. Pe plan personal au șansa de a rezolva aspecte importante alături de partenerul de viață.

Horoscop 15 septembrie – Pești

Nativii Pești vor începe noi relații de iubire. Anxietățile se vor disipa și se vor găsi într-un moment de claritate pe care nu l-au mai întâlnit până în prezent. Emoțiile pozitive vor fi cele care le vor ghida viața.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.